Sevdiğiniz kişinin zor gününde yanında olur musunuz, ona yardım eder misiniz?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet ama sınırsız bir şekilde vermeyeceğimi öğrendim. Bu gerçek yapan şey. Birinin acısını taşımak için önce kendi zeminimde sağlam durmam gerektiğini öğrendim. Yanında olmak bazen sessizce oturmak bazen de sert bir gerçeği söylemek... bazen de "hayır bu sana iyi gelmiyor" demek. Sevmek her istediğini vermek değil ve sakın yapmayı bunu. Bazen vermemek de sevginin ta kendisi.
Elimden geldiğince evet. Ama merhametle insanın dibine vurup kendini unutturmak farklı şeyler. Yardım ederim ama karşındakinin ayağa kalkması için de alan tanırım. Zor günde sessizce yanında olup yapabileceklerimi sormak daha doğru geliyor. Laf olsun diye değil, gerçekten gerektiğinde.
Elbette, merhamet ve empati benim için insan olmanın en kıymetli niteliklerinden biri. Sevdiğin birinin zor gününde yanında olmak, ona içtenlikle destek olmak ve elinden geleni yapmak, ilişkilerde seni de güçlendiren derin bir bağ oluşturur. Bu hissi çok değerli bulurum. 💖🫂
Cevap
11Cevap
Merhametli birisiyim. Sevdiğim insanların ama bunu değerini bilecek insanların yanında yer alırım.
Evet özelikle hayvanlarcocoklara yaşlılara yetimlere
Merhamet denen şeyi bende full yapmışlar gerçekten fazlasıyla öyleyim yanında da sonuna kadar olurum
Merhametim de olmasa, neye yarar insanlığım?
Örnek mesele nasıl yani
her zaman yanındayım onun
Değilim
Evet.
Baya hemde
Evet
çok merhametliyim.
evet
Cok merhametliyimm
Evet ne için varız
Tabiki olurum
Birini sevmek kötü gününde yanında olmaktır