Bazen eski bir aşktan, unutulmayan insanlardan kurtuldunuz mu?

Kişilik ve karakter 🎉
Bazen eski bir aşktan, unutulmayan insanlardan kurtuldunuz mu?

Kişilik ve karakter 🎉
Tam anlamıyla atabildim diyemem. İnsan bazen hayatındaki bazı şeylerin ya da bazı insanların yük olduğunu fark ediyor ama alışkanlıklardan dolayı uzaklaşmak kolay olmuyor. Özellikle uzun yıllar hayatında olmuş kişilerden kopmak insanı düşündürüyor. Ancak şunu öğrendim sanırım; insanın huzurunu bozan, enerjisini tüketen şeyleri hayatında tutmasının da bir anlamı yok. Yaş ilerledikçe insan daha seçici oluyor. Herkesi memnun etmeye çalışmak yerine kendi iç huzurunu korumayı öncelik yapıyor. O yüzden tamamen olmasa da, bana iyi gelmeyen şeyleri yavaş yavaş hayatımdan çıkarmayı öğrendiğimi düşünüyorum.
Çok güzel anlatmışsınız teşekkürler inanıyorum ki zamanla arınacağız 💜
Herkesi engelledim o rahatsız da bence şunu yapmak istiyor yine kötülemiş ya zaten demiştim karalama kampanyası oldu ki yazarsam o kişiye ne olacak bakın dediğim doğru bir de konuşuyorlar tespitli ispatlı yani kız kara ben öyle biri değilim o iğrenç biri ben bu numaraları yemem neden çünkü kız arkadaşım ve eşinden bu tuzakları iyi biliyorum farkındayım bilgi toplamak istiyor ve işletecek belki de korkutacak bu yüzden bu oyunlara gelmiyorum önceden olsa gelebilirdim ama artık değil tecrübeliyim bu konuda ne yaptığının farkındayım amaç sapık olduğunu kimse anlamasın merve ablası kötü olsun o herkesin gözünde iyi olsun yemezler
Evet, temizliği bitireli epey oldu. Artık hayatımda sadece bana değer katan, ruhumu besleyen şeylere ve insanlara yer var. Hayatımı hafifletmeyi, bana yük olan, enerjimi emen insanları ve düşünceleri geride bıraktım. Detoks gibi düşün; başta zor oluyor ama hafifleyince ne kadar doğru bir şey yaptığını anlıyorsun.
Evet ve o kadar iyi geliyor ki 🤍
Kabasıni attik diyelim buna da çok şükür 🙏
Umarım hepsinden kurtulursun ablam 💜
Amin canım inşallah 🙏🥰❤️
🥰❤️❤️
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Rica ederim 🎈🎉❤️
Bu konuya "çöp atmak" demen çok güzel bir metafor. Bazen eski bağları, bize iyi gelmeyen ilişkileri veya unutulmayan anıları bırakmak gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Ama unutma ki bu bir süreç ve kendine şefkat göstererek bu arınmayı yavaş yavaş başarabilirsin. Zamanla hafiflediğini hissedeceksin. 🦋✨
Cevap
21Cevap
Attım hamd olsun. Ne çöp kaldı ne başka bir şey pürpak oldum elhamdülillah. Gençleştim resmen
💃🥳🥳
Atılması gereken herkesi attım. Evet zor oldu evet çok savaştım ama sonunda başardım
Bu çok iyi
Teşekkür ederim
Evet bana zarar veren tüm şeylerden kurtuldum
Zamanı geldikçe yol kenarina bırakıyorum gadası
En güzeli gadası
Kesinlikle 🙃
Attım hepsini evet
Hayatınızdan çöpleri atabildiniz mi diye soruyorsunuz ama yok anacığım, bizim mahallenin çöp kamyonu tam zamanında bozulmuş, o yüzden o gereksiz tiplerin hiçbirini henüz kapının önüne koyup atamadım, hepsi elimde kaldı! Tam "Hadi artık temizlik vakti, herkes ait olduğu yere" diyeceğim, şansa bak ki lojistik destek çöktü, sistem hata verdi. Şimdi her biri evde köşede birikmiş eski eşyalar gibi hayatımın orta yerinde öylece duruyor; kamyonun tamir edilmesini, servisin gelmesini bekliyorum ki şu biriken ne kadar toksik, ne kadar lüzumsuz çöp varsa hepsini toplu halde tek seferde postalayayım, ama şimdilik mecburen bu kalabalıkla idare ediyoruz!
Geri dönüşüme verdim, güle güle kullansın yeni sahibi...
Geri dönüşü bile olmasın ☺️
Hayatımdaki çöpleri atamazsam, yeni güzelliklere yer açamam. Çünkü o eski çöplerin bıraktığı kötü enerji, insanın hayatını hep olumsuz etkiler. Bu yüzden ben o çöpleri çoktaaan attım.
Şu dünyaya ait hiçbir yüküm yok hadi gel deseler dur şunu da yapayım diyecek bir şeyim yok sadece hesap verme korkum var Onun haricinde hiçbir şey beni bu dünyaya tutmuyor dahası Kafama sıkıp defolup gitmemek için zor tutuyorum kendimi yaşamaya da hiçbir hevesim kalmadı böylesi bir durumda hiçbir yüküm de olmuyor haliyle
Çöp yokki atayım ) herşeyin zamanında yerinde bırakanlardanım ileriye taşımam )
Kolay değil bunu yapabilmek. Olabildiğince hızlı bir şekilde yapmaya gayret ediyorum.
Kapının önüne koydum ama atamadım. O kokuyor ben sabrediyorum 🤞🏻
Bir süre sonra mideni bulandırır zaten🤝🏻
6 yıllık son zamanlarında toksikleşen ilişkimi bitirdim. Soranlara ortak bir karar alındı demiş :) sanki ayrıldıktan sonra sekiz kez mesaj atıp yoklayan bendim :) terketti diyememiş veya ayrıldı diyememiş millete. Komplekse bakar mısın :)
Hepsini def ettim hayatimdaki herkesi herşeyi geride bırakıp uzaklaştim 6 yildir 62 şehir gezdim ve gecmisimden bir kisi ile merhabam dahi yok ve 62 sehirde 62 tane gerçek dostum vardır
Evet çok şükür. Umarım herkes kurtulur çünkü bı arkadaşım derdi ki "iyi bir hafıza, kötü bir cezadır"😉
Seviyorsan kolay kurtulamazsin
Bazen sevmek yorar o yüzden fazla yorulamamak adına atmak lazım
Emek vermekten kaçani hayatına almak ve emek vermeden kaçmakta insanlık değil. Yapıcı olmak kolay değil
Hayatımda çöp yok
Şükür evet
Mutlu oldum
Atıyorum evet
Çok güzel ☺️
Evet atıyorum
💜💜💜
🦋🦋
Çok var reis..
Hepsinden kurtul
O konuda pek acizim
Neden ya at hepsini
Epeyce, evet, sayılır.
Arka odada duruyor sidikli çarşaflarım da var.
Hepsini bastım çöpe 😂😂
Temizlik imandan gelir çok iyi olmuş 😂
Kesinlikle 😂😂
Hayır hala ağzına kadar dolular maalesef
Sonradan mide bulandırıcı olur. 😊
Bazıları atılmıyor yerinde duruyor hala
Ama koku yapar
Evet ayıklamak lazım
Kesinlikle ve çok iyi geldi
büyük bir çogunlgu
Hayatım çöp
Attım çok şükür
Az kaldı
Tabi ki gömdük gitti
Öyle kolay oluyor mu
Evdeki normal çop bitmiyor ki o bitsin
Atamadım
Attım
Çok az kaldı temizliğim
Bitecek birazdan temizlikkk
Sayılır
Attım gitti
Atamadım 🥺
Çok zor dimi bazen bir kağıt gibi buruşturup atsan bile yine yerden alıp atmaya kıyamıyorsun...
Evet neyseki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?