- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 aySanırım bugün biraz durup hayatımı düşünürdüm. Çünkü 40 yaş bana sadece bir sayıdan çok, insanın kendiyle yüzleştiği bir dönem gibi geliyor. Geride kalan yıllara bakıp neleri doğru yaptığını, neleri ertelediğini, hangi insanları kaybettiğini ya da kimlerin gerçekten yanında kaldığını daha net görüyorsun. Bir yandan zamanın ne kadar hızlı geçtiğini fark etmek insanı düşündürüyor tabii. Ama diğer yandan da bu yaşın ayrı bir ağırlığı ve değeri var bence. Çünkü artık insan sadece hayal kuran değil, hayatı gerçekten yaşamış biri oluyor. Sevinçleriyle, hayal kırıklıklarıyla, mücadeleleriyle bir çok şeyi görmüş oluyorsun. Ben 40 yaşı biraz kendini daha iyi tanıma yaşı gibi görüyorum. İnsan artık neyi istediğini, neyin ona iyi gelmediğini daha net biliyor. Belki eskisi kadar acele etmiyor ama daha gerçek bakıyor hayata. O yüzden ben olsam hem duygulanırdım hem de içten içe güçlü hissederdim diye düşünüyorum.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 ay31 yaşına kadar okudum. Bir baltaya sap olabilmek için çalıştım. Genelde bunu eğitimle başarmak için uğraştım. Hile yapmadım. Ne bileyim ahlaksız yollara başvurmadım. Kendime de yakıştırmadım nasıl yapacağımı da hiç bilemedim. Düşünmedim de. Bu yüzden ailemin desteğiyle yaşadım. Desteğin azaldığı yerde ekonomik sıkıntılar yaşadım. İstediğim gibi gezemedim. İstediğim gibi giyinemedim. Hayatta yaşamadığım tatmadığım çok zevkler var. Ama 40 yaşında da böyle olursa boşa yaşadığımı düşünürüm. Zaten ölmek için yaşıyoruz. Öleceğimiz o güne kadar ki zamanı doldurmaya çalışıyoruz. Ama onu da güzel geçiremiyoruz çoğumuz.
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 877 cevap paylaştı.
1 ayDoğum gününüz kutlu olsun nice mutlu seneler diliyorum size... Ben 40 yaşına çok büyük umutlarla girmiştim. Ama hiç öyle olmadi aslında bir dilek dilemiştim ama detay vermeyi unuttuğum için çok farklı şekilde gerçekleşti ve bu da neredeyse hayatıma mal oluyordu 😔
13 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 😊 sana da geçmiş olsun hayırdır ne oldu ki 🤔
- 1 ay
Rica ederim 😊geldi geçti konuşmaya değmez. Siz keyfini çıkarın güzel günler görmeniz dileğiyle 🧁
- 1 ay
Peki teşekkürler
40 yaş… hayatın tam ortası, bir dönüm noktası. gençliğin heyecanını geride bırakıp, olgunluğun gücünü kucakladığın bir yaş. artık ne istediğini bilen, ne istemediğini daha net gören bir insansın.
bu yaş, geçmişin tecrübeleriyle geleceğin hayallerini harmanlama zamanı. 40, aslında bir bitiş değil yeni bir başlangıcın kapısı. daha sakin, daha güçlü, daha bilge bir doğum günü.
nice sağlıklı, huzurlu, kahkahası bol yıllara…
21 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 😊
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle doğum gününü kutlarım! 🎉 40 yaş, bence harika bir dönüm noktası. Ben 40 yaşına girsem, hayatın bana öğrettiklerini cebimde hissederek yeni bir başlangıcın heyecanını yaşardım. Kendini daha iyi tanıdığın, ne istediğini bildiğin, olgunluğun ve deneyimin birleştiği özel bir zaman dilimi bu. Kendini kutla ve tadını çıkar! ✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 666 cevap paylaştı.
1 ayMutlu seneler dilerim ben 40 yaşına girsem bilemedim yaşamadan tarifi zor
12 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 😊
- 1 ay
Rica ederim 🎉
- Kişilik & Karakter konusunda 204,6b cevap paylaştı.
u 1 ayO yaşı görür müyüm bilmem. Yeni yaşında bolca sağlık diliyorum mutlu yıllar 🙏
12 Yorumla- 1 ay
Ben gorduysem sen de görürsün 👍 hatta zaman çabuk geçiyor 🤣 eyvallah sağolasın kardeşim
- 1 ay
Eyvallah hocam bakalım 😂👍
- Kişilik & Karakter konusunda 691 cevap paylaştı.
1 ayO zaman doğum günün kutlu olsun🎂🎂
Her yeni yaşımda ulan ne ara geldik bu yaşa, yok ya ben kendimi bu yaşta hissetmiyorum, hem de göstermiyorum diyorum. 40'da da yaşarsam eğer, yine aynı şeyleri söylerim kesin😅😅12 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim. Öyle oluyor geçmişe bakıyorum ve zaman ne çabuk geçmis diyorum
- 1 ay
Rica ederim, aynen..
1 aybilemiyorum. bir kaç sene var. yaşamak istemezdim o yaştan sonra. yalnızlık boşluk imkansızlık ve sonuçsuzluk. kimsem yok. bir kız yüzü görmemişim. her gün elizabet yaşamışsım. o yaştan sonra her şey başlayacak. anlamsızlaşcak hayat. o yzüden bilemiyorum büyükte konuşamam. ben hayatımı sonlandırmak isterdim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 436 cevap paylaştı.
1 ay40 yaşına girince Neyse derim bilemem 40 yıl okula çok uzun geliyor ama fazla değil bence. Yeni yaşın sağlık ve güzellikler getirsin size ve sevdiklerinize
21 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 😊
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 ayYeni onluk düzene hoş geldin saclarda daha fazla ak yasin getirdigi karizma ve amcalar kategorisi ve tabiki tecrübe :)))
Yeni yaşın sana istediğin saglik huzur bol kahkaha getirisin:))
19 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim de benim saçım beyaz yok 🤣
- 1 ay
O kadarını bilemem genc kardesim ama genel olarak dedim. Sonuçta kırk yaş:)))
- 1 ay
50 yaş demedik 40 yaş 😒 öldürdün sen de bizi 😒
- 1 ay
Ne bilem yas aldikca sackar beyazlar Senin genler genç demek ki:)))
- 1 ay
Dişlerim de yerinde mesela 🤣
- 1 ay
İyiymiş: ))
sevindim senin adına 40 yaşına kusursuz eksiksiz girmişsin seni 50 yasinda görmek lazim bakalim nasil olacaksin o zaman saçsız kel göbekli ve dişsiz diye dalga geceriz:))) - 1 ay
çok beklersiniz 😏
- 1 ay
Yokk yaaa ne beklicem az cok tahmin ediyorum zaten:)))
- 1 ay
Pek sanmam 🙃
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 aySanki o yaşları hiç görmeyecekmişim gibi geliyor bazen :)
Çok gibi duruyor 40 yaş ama eminim o yaşa gelindiğinde öyle hissedilmiyordur.11 Yorumla- 1 ay
Söyle söyleyim ne çabuk geçti zaman diyorsun ne ara 40 oldum diyorsun 🤔
Kişilik & Karakter konusunda 461 cevap paylaştı. 40 yaşına girdiğimi hissederim 😂 şaka bir yana yolun yarısı bitmiş kalan yarısını da hızla bitiyor. Bir ayağı cukurda diye hissederim 😂
11 Yorumla- 1 ay
Bir ayağı çukurda yaptın bizi 😱
1 ayAbi , kimi insan var ruhu genç kalıyor.
Hepimiz bir gün yaşlanacağız , size tavsiyem umutlarınızı ve içinizdeki çocuğu yaşatmanız :)12 Yorumla- 1 ay
Ben kendim için sormadım ben zamanın çabuk geçtiğini gördüm 30 umda neysem 40 imda da o olduğumu gördüm ben sizlerin ne hissedeceğini soruyorum
- 1 ay
Haklısınız ama zaman olarak çok uzak olduğum bir yere yorum yapmam oldukça zor
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 ayMutlu yılların olsun valla 24,44,54 hangi yaşıma girersem gireyim hep aynı hisler içinde olurdum hislerimi sorma sfsfsf
14 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 😊 sordum bir kere 🤔 cevaplamak zorundasın soruya geldiysen 🤔
- 1 ay
Hala neden ölmedim diye düşünürdüm böyle anlamsız bir saçma dünyada neden hala var olduğumu sorgulardım
- 1 ay
Saçma olan dünya da değil hayatta değil insanlar 🤔
- 1 ay
Yav ben insanların taaa anladın sen
1 ayBöyle
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
m 1 ay40 yaşında olsam "Yaşlandım" derim.
13 Yorumla- 1 ay
Yok be o kadar da değil 🤔
- 1 ay
Doğum gününüz kutlu olsun, nice mutlu yıllara.
- 1 ay
Teşekkür ederim 😊
Kişilik & Karakter konusunda 914 cevap paylaştı. Mutlu yıllar. Bir şey hissettiğimi hatırlamıyorum.
11 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 😊
Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ben ne ara 40 oldum şaşkınlığı yaşamıştım. Mutlu yıllarr
17 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 😊 benim de aynı. Geçmişe baktığım da çok çabuk zaman geçmiş gibi geliyor. 🤔
- 1 ay
24 de ben üniversiteden mezun olup askere gitmiştim 🤣 bu askerlik bitmez diyordum bittiği gibi üstünden 15 yıl geçti 🤣 25 yaşına da askerde girmiştim 🤔
- 1 ay
Ayenn öyle bakalım 50 yaşında nasıl hissedeceğiz 🤣
- 1 ay
Çok amin 🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 ayHay maşallah. Nice mutlu sağlıklı yaşların olsun. Varsa ömrüm o zaman anlarım nasıl hissedeceğimi.
15 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 😊 anladığında görüşe güncelleme istiyorum 🤣
- 1 ay
Site kapanmamış olursa tabii 😂
- 1 ay
Hahaha 14 yıldır buradayım kapanmadı kapanacağını da sanmam ama insanlar giremez diye uyarı verebilir 🤪 aisoruyor. com olabilir site ona bir şey diyemem 🤣
- 1 ay
Evet öyle değişik bir şeyler olabilir djsjs
- 1 ay
Her şey mümkün 🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 aymutlu yillaarrr🥳 , 40 yasina daha bi 20 yilim var neredeyse hic kestiremedim nolur aksjs
11 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 😊 kestirince haber ver 🤪
Kişilik & Karakter konusunda 835 cevap paylaştı. Bi ayağım mezarda olurdu sanırım 😅
Kendi açımdan cevapladımmm13 Yorumla- 1 ay
Ayağım gayet iyi ve burada 🧐
- 1 ay
Teşekkür ederim cümlemize inşallah
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Maşallah maşallah. Hayırlara vesile olsun hocam, nice senelere 🍰🍰🍰
12 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim diykat hanım 😊
Gizli Üye(25-29)1 ayVay be bi nesil daha yaşlanmaya adım atmış Allahım sağlık mantıklı uzun ömürler versin nice mutlu huzurlu yaşlara
21 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 😊
1 ay20 Yorumlayani önceden yaşasam ne yaşamasm ne diyorum ama 20 gşricem bi kaç ay sonra yaşadıkça 40 yaşa daha orta yaş olduğunu anlıyorum onlarda gençler ksdar deli dolu sadece biraz gözler yailanmış bu kadar
11 Yorumla- 1 ay
😊😊
Gizli Üye(25-29)1 ayDoğum günün kutlu olsun Has be has yetişkin hissedeceğim bir yaş olurdu ve bu havalı
11 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 😊
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayHâlâ neşeli olurum
1106 Yorumla- 1 ay
40 a geldiğinde gene bir görüşelim belki suratsız olacaksın 🤔 nereden bilelim 🤔
- 1 ay
Şu an bile suratsız bir insanım ama neşem yerinde ölmezsek görüşürüz 🤝🏻
- 1 ay
Hem neşeli hem suratsız nasıl oluyor 🤔
- 1 ay
Oğlak burcuyum anlarsın
- 1 ay
Oğlaklar güvenilir, dürüst, çalışkan ve plancı kişilerdir. İşler planlarına göre gitmezse genelde kuruntu kurup depresiflesebilirler ama çoğu zaman ruhsal anlamda güçlü insanlardır. Sadece çalışkanlıklari yüzünden zaman insanlarla zor iletişim kurabilirler ama dediğim gibi iç dünyalarında genelde gayet güçlüdürler ve suratsız değillerdir 🤔 sen niye suratsızsın 🤔
- 1 ay
Tam beni anlatmış bak tam olarak benim bilmem dışardan öyle derler çok suratsızsın derler
- 1 ay
Kim anlatmış ben anlatıyorum 🤣 bildiğim oğlaklar ben Aslanları sevmem Aslanlarla hiç anlasamam 🤣 ya herkesle de samimi olunmaz ama dediğim oğlaklarin genel sorunu yapacakları işlere deve kuşunun kafasını kuma gömmesi gibi gömülmeleri 🤔
- 1 ay
Evet o iş bitinceye kadar yemek bile yemem😄
- 1 ay
İşte tek sorununuz o 🤔 dengeyi sağlayamiyorsunuz. Ömrün boyunca işler bitmez hep yapılacak şeyler vardır. Oysaki hayata bir kez geliyorsun aynı yaşı tekrar yaşamayacaksın o nedenle kendine de zaman ayırmayı öğrenmelisiniz 🤔 benim burcum bunu iyi yapar canım burcum 🤣
- 1 ay
değişken doğasıyla her ortama kolayca uyum sağlar, entelektüel konulara ve bilgi paylaşımına büyük değer verir 😄
- 1 ay
Oğlak değişken olmadığına göre benim burcumdan bahsediyoruz 🤔 Ortama uyum sağlar ama değişken yapısından kaynaklı değil. Değişken bir yapisi da yoktur. Olaylara mantıksal yaklaşır çoğu zaman. İletişim kurmayı mizahi sever, o nedenle de genelde ortamı neselendirir.
Örnek veriyorum kankam akademisyen o dönem asistanlık yapıyor. Ben de yanına gittim. Yanındaki arkadaşı telefonla oynuyor gülüyor kız. Laf attım hayırdır candy crush mi oynuyorsun diye oynamadığını ben de biliyorum. Flörtü varmış onla mesajlasiyormus konuştuk kaynattik. Arkadaşım bana döndü baktı lan benim arkadaşım benim haberim yok flörtü olduğundan dedi. Dedim yanındaki insanla iletişim kurup konuşmuyorsan o senin sorunun o da kız bu arada.
Kısacası benim burcum olaylara mantıksal yaklaşan, ayrıntılara önem veren, insanları eleştirip yargılamayan ( bu nedenle çok fazla dertleşen olur), insanlara ve iletişim kurmaya değer veren bir burç.
Kısacası kıymetimizi bilin 😏 - 1 ay
Evet gayet güzel bir burç ama işte brn anlaşamıyorum genelde ne koçla ne ikizler bu arada iyi ki doğdun 🎉
- 1 ay
Teşekkür ederim 😊 ben oğlaklarla anlaşırım aslında 🤔 bir tek Aslanlarla anlaşamam o da benim dediğimden başka doğru yoktur her şeyin en doğrusunu ben bilirim ne dersem o diyen bir burç olduğu için kendini yönetici gibi görür grupta o nedenle çok fazla Aslan burcuyla kafa kafaya gelmisimdir 🤣 gerçi benim yükselenim de akrep 🤔
- 1 ay
Rica ederim ben aynı şeyi koçlarda düşünüyorum bana öyle geliyor bu arada benim de yükselenim akrep 😂
- 1 ay
Aslanlarla tanış koçlar hakkındaki fikrin değişir 🤣 bak mesela Akrepler hakkında da kin tutarlar kindardirlar diye bir yanılgı var 🤔 Akrepler kendilerine yapılanı unutmaz hem iyiliği hem de kötülüğü bu kindarlık değildir. 🤔 Bir de ayrıntılari fark ederler
- 1 ay
@morsaclihuriyeee benimle tanışabilirsin asla kindar değilim ve gereksiz egom yok koç yükselen akrepim bende. Kimseyi de yargılamam Demek her burç kuşağı görüldüğü gibi değil 🤣
- 1 ay
@Bihteeerrr bitterimmm sen onlar gibi olabilir misin 💃🎉hangi koçları tanıdıysam saç baş yolasım geldi bir müdürüm bir arkadaşım sabrımı çok fazla sınadılar 😂😂
- 1 ay
@Catutigernos çok etrafımda aslan olmadı açıkçası 😂 ama ciddi anlamda akrepler öyle asla unutmazlar
- 1 ay
Ben istesem de olamam tatlişko biliyorsun beni zaten az çok yorumlardan canımsın 💖😂 ama benim ay burcum Kova ; insancıl biriyim bunun etkisi olabilir. Olaylara mesela tek bir 1⃣ perspektiften bakmam. Görüntülere bakmam, şekillerle ilgilenmem niyete bakarım, kalp kırmamaya özen gösteriyorum hayatımda sabır sınamam sadece açıklama çabam olur bir sorun varsa dinlenilmeyi beklerim oancak sabrım sınandığı halde hoşgörülü davranırım çabuk öfkelenmem ben. Ama kötü hamle ile karşılaşınca saç baş yolun arada hahahah 🤣
- 1 ay
@morsaclihuriyeee bu arada koçlardan yana yorumunu gördüğüm için yazmak istedim ego kindarlık konusunu sjsh
- 1 ay
@morsaclihuriyeee bu arada koçlardan yana yorumunu gördüğüm için yazmak istedim ego ve kin konusunu sjsh
- 1 ay
Belli aslan olmadığı 🤣 olunca bana hak vereceksin 🤣
- 1 ay
@Bihteeerrr Senin nasıl biri olduğunu az buçuk yorumlarda sohbetimiz olduğu için anlayabiliyorum 💜 zaten asla bir insan için tanımadan ön yargılı olmam anlamam için bir paylaşımım olması gerekli bu hayatımın her alanında böyle saç baş yolmak istediklerim de tam olarak tanıdığım insanlardı böyle acayip derecede kendilerini beğenmişlik burunları havada 😂
- 1 ay
@morsaclihuriyeee Olması gereken de bu. Ön yargıyı parçalamak atomu parçalamaktan zor Einstein boşuna telafuz etmiyor bunu. Allah korusun 🥳 Şu tarzda insanlar da anlatyoğın gibi iş ortamında çok gördüm kibrinden burnunun ucunu görmez, her şeyi ben bilirim, en mükemmel benim. En küçük başarını dahi kıskanırlar. Dert olmuşsun onlara kısaca 😂🤣
- 1 ay
@Bihteeerrr Evettt gerçekten öyleydi ben mesela yaptığım işi asla bakın bunu ben yaptım demem ama burnu kaf dağında olan kişi yerden çöp alsa ballandıra ballandıra anlatırdı ama böyle böyle çok güzel yerlere geldi işten çıkan ben oldum bir tek başarım olsa özel hayatımı bile merak ederdi hâlâ haber almaya çalışır bu kadının yaşı 37 bu arada 😂😂😂
- 1 ay
@Catutigernos aslanları çok gömdün sen hayırdır 🤣Aslan egosu bana sökmez 😂
- 1 ay
Bak ben biliyorum işte insan sarrafı olduk artık bu konuda.😂 bu anlattığın kişi böyle French oje süren saçlarında yansıma olan biri mi sjsj
- 1 ay
@morsaclihuriyeee sorum sana 😀
- 1 ay
@Bihteeerrr Yok gayet kapalı bir insan 😂😂
- 1 ay
@morsaclihuriyeee bu kapalı kibri de beni benden alıyor 😀madem kapalısın kardeşim inançına göre yaşasana sorsan İslâm dininde kibrin yeri yok derler, burnundan kıl aldırmazlar 😂 şu var seninle ilgili her şeyi merak eder, kendi konusunda ser verir sır vermez. Ketum. 🤣
- 1 ay
@Bihteeerrr O kadar doğru ki neler yaşattı bana ama ben ne yaptım işten çıkarken her şeyini anlattım patrona çünkü ayağımı kaydıran oydu kimlerle neler yaptığını biliyordum kapalı ama yapmadığı şey kalmadı😂 her kapalıya lafım yok tabi ki herkesin kendi karakteri 😊
- 1 ay
Elbette herpsi aynı değil ❌ iyi ki de değil 😂o var ya tam sinsirella ; özellikle yakın tutmuş seni ağzından laf alıp karşı atağa geçmek için ➡. İş ortamında ikincil ilişkiler baskın bu yönden biri yakın olursa onu gözlemle iyice herkese karşı da bu kadar iyimser mi orada mayası çıkar 😀
- 1 ay
@Bihteeerrr Herkese karşı aynı ama benden başka kimse göremedi ne olduğunu sinsirella bile önünde saygı duruşuna geçer önce bana abla gibi yanaştı sonra gördüm gerçek yüzünü kıskançlık her şey vardı ama umrumda değildi 37 yaşında yetişkin bir kadının böyle olması sadece midemi bulandırıyordu. 😄😄
- 1 ay
@morsaclihuriyeee canım benim yaşla inan bana alakası yok, sen sanıyorsun ki ; her insanın yaşının gereğini mi yapar, olgunluk bambaşka bir şey kendini yetiştirmek ve bakış açısı ile ilgili daha çok. Falsosu elbet olmuştur fark edilir.😀oyuncular ne kadar oscarlık 🏆olsa bazı zihinler sahteyi anlar çabucak 😀
- 1 ay
@Bihteeerrr Evet çok doğru kesinlikle 😄😄
- 1 ay
Maskeler yetmiyor gerçekleri görmemize engel olmaya @morsaclihuriyeee 😂
Soruyu da ünlü ettik iyice hahah sjsj - 1 ay
@Bihteeerrr Benim hissiyatım çok kuvvetli bu yönde ufak bir sohbet yetiyor ne olduklarını anlamama ama bazen onların dilinden devam ediyorum bildiğim halde soru bizimle keyiflendi bence soru sahibi musmutlu yaşların olsun 😂😂😂🎉
- 1 ay
😂😂😂ben bir an ürktüm aforoz edilirim diye. Hep sitede yorumlarım bambaşka anlaşılır korkar olduk yorum yapmaya da edebiyattan mecazdan soğudum 😀 his konusuna gelirsek ; birine ilk etapta bakınca pozitif ⚡enerji alırsın ; yıllarca tanıyormuş hissiyatı gelişir kendini rahat hissedersin kendin olma fırsatı verir sana. O insan hesapsızca olur. Sen şöylesin böylesin demezse iyi senin açından 😀
- 1 ay
@Bihteeerrr Yok genelde demezler 😂😂
- 1 ay
Demezse iyi derse diken altında hissedersin @morsaclihuriyeee 😂🤣
- 1 ay
Diken üstünde pardon dilimizi doğru kullanalım boşuna edebiyat okumadık 😀😀
- 1 ay
@Bihteeerrr Hahahah ben bunları konuşurken baya terapi gibi hissettim yemin ederim kendime geldim 😂😂
- 1 ay
@morsaclihuriyeee benimle konuşan kendine gelir pardon kendini bulur 😂😂psikolojik danışman olsam bana gelir miydin seansa 🙂🙂
- 1 ay
@Bihteeerrr Tek tercihim sen olurdun bundan eminim 🌸😄
- 1 ay
Hahah teşekkürler 😀bir kaç kişi bana bu tarz yorum yapmıştı senin fikrini de merak ettim sorayım dedim cansın meslek değiştirmem lazım 😂😂💖
- 1 ay
@Bihteeerrr bence hemen değiştirmelisin psikolojik olarak zor durumdayım 😂😂
- 1 ay
Ben tedavi edecem herkesi 🌸@morsaclihuriyeee 😂😂 evdekileri ettim sıra sitede 😀
- 1 ay
@Bihteeerrr Önce siteye bolca çamaşır suyu dökmemiz lazım 😂😂
- 1 ay
O iş bende haklarından gelirim 😀😀😀bana sapıksavar diye ad koymuştu sapıklar 😄hep yönetime diyordum bu üyelerin girişi engelleyin 😄 bugün de ona benzer bir hamle olacak tahminimce 🤣
- 1 ay
@Bihteeerrr Bence de yapılması lazım 😂😂
- 1 ay
Arada aksiyon iyidir 😀😀bugün bir dırum gelişse sorularda hakan abiyi çağıracam işlem alırız 😄bize de gün doğar 🤣
- 1 ay
@Bihteeerrr Geceleri daha çok oluyor buralarda onlardan 😂😂
- 1 ay
Sapık tayfası gece burada olur zaten cinsel sorularda ekmeğinin peşindeler gecelerin adamları 😄tabi ben 4,5 gibi uyuduğum için normalde Yakalayabilirim sapıkları 😂
- 1 ay
@Bihteeerrr Sinek avlar gibi avla 😂😂
- 1 ay
Şu an yazacağım yorumla beraber 52 yoruma ulaşmış bulunmaktayız @Catutigernos sorusu toplamda 52 yorum helal olsun bize 😀dilimiz kadar kerametimiz de vardır diye düşünüyorum 🤣
- 1 ay
@Bihteeerrr Bence bu konuda mutlu olmalı şu anda sesi çıkmıyor elinde çekirdekle burayı okuduğuna eminim benimle beraber 53 oldu 😂😂
- 1 ay
54 . Cevabı yazıyorum 😄 o gitsin yeğenlerine çikolata alsın sjsjs bize bakmasın küçük yeğenini yerime öperim 🤣 soru da gündemde kaldı işte iyidir 😀
- 1 ay
Yerime öpsün * sjsh
- 1 ay
@Bihteeerrr Soru popüler oldu bizim sayemizde lütfen teşekkür eder misin? 😂 @Catutigernos
- 1 ay
O kadar emek verdik popüler olsundu bir zahmet 😂
- 1 ay
@Bihteeerrr Evettt çok güzel bir sohbetti 😂💕💕
- 1 ay
Güzel kadın gelse ( kendimi öveyim azcık şurada hakkımdır sjsjsj) sohbette su gibi akar güzelleşir 😀 vallahi iyi oldu hep yapalım bunu iyi oldu her doğum günü sorusunda doğum 🐣 günü jesti olur herkese de 😀💖
- 1 ay
@Bihteeerrr Tamamdır ben varım ortamları neşelendirirz 😂😂🤝🏻🎈
- 1 ay
Zaten benim bir hayalim var kimse bilmez sana söyleyebilirim ; kemoterapi hastaları olur ya çocuklardan kostüm giyer neşelendirirsin onları onu yapmayı çok isterdim 🙂Anlaşma imzalanmıştır geri dönülmez bir akşamın ufkundayız 😂✨🌸
- 1 ay
@Bihteeerrr O kadar güzel bir hayal ki umarım gerçekleşir bende çok severim öyle şeyleri birilerine iyi gelmeyi hhahah artık yorumları okuyacaklara başarılar diliyoruz 😂😂💃
- 1 ay
Yorum özeti geçse ya Al trendyolda vardı burada neden olmasın🤣
- 1 ay
@Bihteeerrr Burdan duyrulur 😂😂
- 1 ay
@KızlarSoruyor şu soruya genel olarak şu cevap verilmiştir diye Al özet geçsin 🤣
@morsaclihuriyeee duyurduk 😀 - 1 ay
@Bihteeerrr Bence çok güzel bir fikir neden olmasın 😂😂
- 1 ay
Aniden aklıma geldi 😂
- 1 ay
@Bihteeerrr Ama çok iyi 😂😂
- 1 ay
Evet iyi bir önerin oldu 😀bugün KS den çok şey istedim 😂
- 1 ay
Öneri *
- 1 ay
@Bihteeerrr Yalnız bu sohbet 70 e doğru gidiyor 😂😂
- 1 ay
😂😂😂 benim olduğum yorumlarda 100 ü gördüğümüz oldu geçmişte. Enerji ⚡ meselesi 🤣iki arkadaşım vardı rüya ve deniz bir araya gelince 150-200 ü buluyordu 😂😂
- 1 ay
@Bihteeerrr Ben burada kimseyle bu kadar sohbet etmedim 😂😂
- 1 ay
@morsaclihuriyeee kardeşimin sözlüsünün ailesini bu hafta bize geldi kız yemin ediyorum oturduk konu konuyu açtı o da sen gibi böyle dedi. Numaramı da aldı 😂 Kardeşim diyor ki sözlüme demiş kızıl saçlı güzel bir ablası vardı onu çok sevdim. Onlar da diyor bu kız normalde kimseyi sevmezdi. İkisi de şaşırmış 😀kardeşim de iyi oldu ben çok sevindim 😂😂
- 1 ay
Dedi sjs
- 1 ay
@Bihteeerrr Ama şöyle bir durum var cidden enerji meselesi bu durum hani sohbet sarınca sarıyor ben bunu benim alkol sorusunda anladım bu arada bende kızılım ama koyu kızıl ben 😂😂😂💃💃
- 1 ay
Hangi alkol sorusu 😂😂😂aura meselesi frekans şeytan tüyü diyorlar bir de buna 😀
- 1 ay
@Bihteeerrr Hani şey demiştik ya en son masaya çıkmak istiyorum 😂😂
- 1 ay
Ha o şimdi hatırladım 😄😄😄 demiştim yapmak isteyip yapamadığım masaya çıkıp dans etmek 😂😂😂
- 1 ay
@Bihteeerrr Evettt tam olarak o 😂😂
- 1 ay
Benim onu yapmam için mekan kapatmam lazım 😀🤣
- 1 ay
@Bihteeerrr Kaptırız sen iste yeter ki ben ayarlarım 😂😂
- 1 ay
Ayarla karaoke 🎤 yapalım 😂😂
- 1 ay
@Bihteeerrr Bana çok iyi gelir bak işte bu 😂😂
- 1 ay
Ben şarkı söylemeyi seviyorum söylerim valla 😂🤣
- 1 ay
@Bihteeerrr Bende çok severim hem söylerim hem oynarım sesim iyidir 😂😂💃
- 1 ay
Düet yapalım 🤣
- 1 ay
@Bihteeerrr hahahah ayy çok güldüm mekan bizim zaten ister düet ister masaya çıkarız 😂😂😂
- 1 ay
Soruuuuu sahibiiii alooo ses veriyorum alıyon mu 😂😂
- 1 ay
😂😂😂😂keşke erkekler olmasa 🤣
- 1 ay
@Bihteeerrr Bunu bende çok düşünüyorum 😂😂
- 1 ay
Biramı içip keyif yapıyorum ne istiyorsunuz benden
- 1 ay
İnsan bana da alırdı burada iki lafın belini kırıyoruz 😂😂
- 1 ay
Benim için de içer misin @Catutigernos malum alkolle aram yok sjs
- 1 ay
Bel kırmaktan ziyade bir katliam gibi görünüyor 🤔
- 1 ay
Katliam mı hiçte bile çok güzel sorunuzu coşturduk eline çekirdek alman lazımdı 😂😂
- 1 ay
@Bihteeerrr Ben bir akşam içicem yakında senin yerine 😂😂
- 1 ay
Soru gayet coşmuş ve ilgi gören bir soruydu 🤔 dükkanın önünü kapatıyorsunuz diye taş atmam lazım asıl
- 1 ay
Soru gayet coşmuş ve ilgi gören bir soruydu. 🤔 Dükkanın önünü kapatıyorsunuz diye taş atmam lazım asıl 🤔
- 1 ay
Lütfen Lütfen beyefendi bunu bir daha duymamış olayım sizden rica ediyorum bizim gibi asil hanımefendiler için dükkanın önünü kaptıyoruz diye taş atmak olmaz yakışmaz 😂😂😂
- 1 ay
Sistemin de kafasını karıştırıyorsunuz sizin yüzünüzden soru süper soru bile seçilmedi 🤔 kafanıza taş yağacak sen ne diyorsun 🧐
- 1 ay
Aaaaa ama gerçekten yakıştıramıyorum size ne olmuş yani bir tanecik soru süper olmadıysa 😂😂😂
- 1 ay
Ya arkadaş açılırken sayfa yavaşlıyor donuyor daha ne yapacaksınız 🧐 sorunun süper olması yönetimsel bir şey 🤔 sağolsunlar beni çok severler
1 ayÖncelikle doğum gününuz kutlu olsun nice yaşlarınız olsun
Bence 40 yaş gayet genç bir yaş her yaşın ayrı güzelliği ve olgunluğu var oyuzden bnim açımdan sıkınti yok11 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 😊
Kişilik & Karakter konusunda 576 cevap paylaştı. Her yaşın ayrı bir güzelliği var o yüzden mutlu olmaya bakarım
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 344 cevap paylaştı. Oturup uzun uzun düşünürdüm ve rabbime şükrederim bu günlere bu yaşlara geldiğim için
10 Yorumla
1 ay40 güzel yaş aga emeklilik yaşı ölmezsem en geç 40 da işi bırakcam
11 Yorumla- 1 ay
40 da işi bırakcan 65 e kadar gezecen
1 ayÖncellikle nice yaşlarınız olsun gönlünüzdeki gibi geçsin yaşınız ben büyük ihtimalle depresyona doğru yol alırdım yaşlılık adımları atıldıkça
11 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 😊
Gizli Üye(18-24)1 ayBilmiyorum
40 yaşına gelince bakalım ne hissedeceğim10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 527 cevap paylaştı.
1 ay31 olduk bizde. Ha 31 ha 40
11 Yorumla- 1 ay
Öyle deme 40 olunca cevabını güncelleme yaparsın 🤣
Doğum günün kutlu olsun🎂
11 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 😊
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 aySen nasıl hissediyorsun
13 Yorumla- 1 ay
Zamanın çok çabuk geçtiğini 🤔
- 1 ay
Başka türlü hislerin nasıl. Hayattan keyif alabiliyor musun
- 1 ay
İyi eskisiden eğlence yüksek sesli ortamlardan daha sessiz sakin ortamları arıyorsun. Aksiyonlu yerine daha sakin huzurlu bir sosyal hayat tercih ediyorsun en azından benim için öyle.
1 ayNice güzel yaşlara 🎂
15 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 😊 ama soruya cevap gelmemiş 🙃 40 yaşına girsen ne hissederdin
- 1 ay
Daha çılgın olurum 😂💃
- 1 ay
Şu an ki çılgınlık seviyen nedir 1 ile 10 arasında puanlarsan 🤣
- 1 ay
8
- 1 ay
Hedef kaç 🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 ayNice güzel senelere 🙏🏻🎉
11 Yorumla- 1 ay
Teşekkürler 😊
- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
u 1 ayGirince gelip düzenleyeceğim. Yaşın kutlu olsun
13 Yorumla- 1 ay
Eyvallah dostum. Site olur mu o zaman bilemem 🤣
- 1 ay
10 yıldır buradayım. durursa kalan sağlar bizimdir
- 1 ay
14 yıl oldu benim gittiği yere kadar 🤣
1 ayDayı internet kullanmayı Nerden biliyorsun
16 Yorumla- 1 ay
@İsmetİnönüsevdalisi sadsşkfifkşgfihgilhgj, khfgdsFSD
- 1 ay
1997-1998 den beri internet kullanıyorum yani sen doğmadan önce bir de öyle düşün. 1991'de de bilgisayar ile oynuyordum 🙃
- 1 ay
😱😱😱😱😱
- 1 ay
1995 de olabilir 🤔 1998'de cep telefonum vardı Nokia 3110
- 1 ay
Adam bilgisayar mühendisi üstelik 😂😂
- 1 ay
@ismimhakan haha bak şimdi sen deyince fark ettim üstat ben üniversiteye girdiğimde de hala doğmamıştı görüş sahibi 🤣
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. doğum günün kutlu olsun
12 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 😊
Hayırlı ömürler 40 iyidir olgunluk yaşı
11 Yorumla- 1 ay
Eyvallah daha gencim 🤔
m 1 ayİyi ki doğdun muzaffer
12 Yorumla- 1 ay
Teşekkürler Şükran
https://youtu.be/WKNfTVtzitg?si=3Pr0fNHcttUd4dO1
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayTohum günün kutlu olsun 😄
11 Yorumla- 1 ay
Küfür mü ediyorsun teşekkür mu etsem karşılık mi versem bilemedim 🤔
- Kişilik & Karakter konusunda 364 cevap paylaştı.
1 ayYaş aldığımın iyice farkına varırım.
10 Yorumla
1 ayDoğum gününüz kutlu olsun
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayNice mutlu senelere
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayİlk başta tuhaf sonra alışırdim sanırım
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 495 cevap paylaştı.
1 ayGeçenlerde de benim doğum günüm vardı
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı.
1 ayVay be zaman ne cabuk akti gecti derdim efenim
10 Yorumla
1 ayEvde oturup ölmeyi beklerdim
12 Yorumla- 1 ay
Abartma abartma
- 1 ay
Öyle
- Kişilik & Karakter konusunda 389 cevap paylaştı.
1 ayNice güzel yaşlara🌹 olgunlaşma yaşıdır 40. Yaş
12 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 😊
- 1 ay
Rica ederim 🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 974 cevap paylaştı.
1 ayÜzülürüm herhalde.
11 Yorumla- 1 ay
Üzülecek ne var ki 🤔
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
s 1 ayAglarım
11 Yorumla- 1 ay
O niye 🤔
1 ay86 40 mı oldu ya
11 Yorumla- 1 ay
Evet 🤔
Gizli Üye(18-24)1 ayKötü. Yaşlanıyorum çünkü
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
1 ayHayırlı olsun
hoş geldin01 Yorumla- 1 ay
Eyvallah hoş bulduk 🤣
Gizli Üye(18-24)1 aydoğum günün kutlu olsun canım
11 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 😊
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 ayBilmem ki
10 Yorumla
1 ayMaşallah
10 Yorumla40.000 tane alet yemiş olurum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 600 cevap paylaştı.
1 aynice yaşlara
10 Yorumla Geçmişi arşivler, geleceği sessize alırdım.
10 YorumlaYaşlılık başlıyor
10 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne