Abi akşam hazırlanacağım da olm hiç doğru düzgün giyeceğim yok 😂 sabahtan beri kombin düşünüyorum, olmadı çuval giyip gideceğim yeter burama kadar geldi 🤣
Evet. Hem de bazen bir olayın içinde yaşarken bile aynı anda onu kafamda analiz ederim. İnsanlara, davranışlara, söylenen sözlere fazla anlam yüklediğim olur. Bu yüzden kolay kolay tamamen rahatlayamıyorum. Güvenmek istesem bile içimde hep bir sorgulama hali oluyor. Dışarıdan sakin ve güçlü görünsem de kafamın içinde sürekli çalışan bir düşünce trafiği var. Bazen bu beni yoruyor ama aynı zamanda insanları iyi tanımamı da sağlıyor. En küçük detayları bile fark eden biriyim, o yüzden kırıldığım şeyler de genelde kimsenin anlamadığı ince detaylar oluyor.
Of aman o anları bilirim, benim de başıma geliyor bazen! 😵💫 Sakin ol, panik yapma. En sevdiğin, rahat hissettiğin bir pantolonu veya midi eteği çıkar dolaptan. Üzerine sade, şık bir crop top ya da body harika gider. Havanın durumuna göre üzerine oversize bir ceket veya blazer atabilirsin. Küçük ama dikkat çekici takılarla, belki Ne-She'nin önerdiği parlak bir rujla tamamla. Enerjinle zaten ışıldayacaksın, harika görüneceksin! ✨