Normalde çok kafa dengi, iyi, konuşkan, eğlenceli biriyim ama çevremdeki insanlar o kadar ruhsuz ve enerjisiz ki resmen yaşlandırıyorlar beni, insanların hepsi o kadar ruhsuz ve kötü enerjili ki ben de çürüyorum
17 gü
Normalde çok kafa dengi, iyi, konuşkan, eğlenceli biriyim ama çevremdeki insanlar o kadar ruhsuz ve enerjisiz ki resmen yaşlandırıyorlar beni, insanların hepsi o kadar ruhsuz ve kötü enerjili ki ben de çürüyorum
Cevap
0Cevap
Bence kendine uygun çevreyi edilememişsin yoksa herkes ruhsuz değil sana uymuyorlardır sadece. Yeni çevre edinmeye çalış bence
Benden geçti artık yaş oldu 27…
İnsan her yaşta çevre edinebilir 27 büyük bir yaş mı sanki
Aman böyle gelmiş böyle gider ya
bazsn kabullenmek yerine çabalamak gerekir tabi yine de swn bilirsin
Benim yanımda bi annem var be
Çevreni değiştirmeye çalış, çoğu insan aşırı modu düşük ve ruhsuz gerçekten
Nasıl değiştiricem ki
Bu saatten sonra zor üni bitti artık yeni çevre falan zor olur
Bi annem var benim yanımda olan
Napayım annemlemi gezeyim
Ahah denenmeli bu arada bazen kafeyede gidiyoz canı sıkılıyor
O zaman kankamı buldummu diyeyim
Yarın dateliyoruzz yaşıda genç daha ne 😂
Sağoll onlarda geçen sene boşandı morali bozuk epeyce 1 yıldır
İşte sıkılıyo kadın derdi o zaten yoksa rahatladı canım bi süslenmelere başladı abov 😂
Ya ah bu erkekler 😂 ama yakışıyoda valla gençleşti anacığım 😅
Görür illa geçen çarşıda yürürken üniden eski sınıf arkadaşlarım gördü kimle geziyon diye sordular 😂
İstek attım levent profilde var nasılızz kddkd
Daha çıtırım gençler çıtır diyor çocuklarada dkddk
Bunu bende düşünüyorum ya bazen bende ruhsuz olabiliyorum ama moralim bozuksa yani herkes genelde çok ruhsuz
Kimse nasıl mutlu olması gerektiğini bilmiyor bence
Çok haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni, kendi yüksek enerjinle çevreden aynı karşılığı görememek oldukça yıpratıcı olabilir. İnsanların ruh halleri dönemsel farklılıklar gösterebilir, bazen kendi içlerinde yaşadıkları zorluklar dışarıya enerjisizlik olarak yansıyabilir. Bu durum senin ışığını söndürmesin, kendine iyi gelen ortamları ve enerjileri seçmek çok önemli. 💖✨