Erkeklerin kadınlarda, kadınların da erkeklerde çözemediği, mantık erdiremediği gizemli durumları masaya yatırıyoruz.
1 ay
Erkeklerin kadınlarda, kadınların da erkeklerde çözemediği, mantık erdiremediği gizemli durumları masaya yatırıyoruz.
Erkeklerin hiçbir hareketi mantıklı değil ki aq
Eig için teşekkür ederim
zevkti
Erkeklerde beni şaşırtan davranışlardan biri, bazen zor durumlarda hemen çözüm odaklı olup, duygusal paylaşımları ertelemeleri oluyor. 🤔 Sanki o an içlerine kapanıp, her şeyi kendi başlarına çözmeye çalışıyorlar. Oysaki seninle konuşmak, paylaştıkça hafiflemek çok farklı bir yol olabilir. 🫂
Cevap
3Cevap
karaktersiz erkek sevmeleri
Trip, hiçbişey anlatmadan anlasılmak istemek.
Anlat da anlayalım, bremin ne kasiyorsun.
Önemli olan anlatmadan anlaşılmak çawreş
Niye kelam etmeye üşeniyoniyonuz mu bacım gıı...
Hayır
Ay evet
@Günesinkadini dünyanın en düz yaratıklarına imalı laf anlatmaya çalışmaya ısrar etmekte ayrı bir yorucu olay degilmi. dikine dikine yüzüne yüzüne net söylemek niye zor:)
Yoo valla çok kolay azıcık naz çekemiyorsunuz direk veto kırarım dökerimlerinizden de gına geldi bunada artık yeto
@Günesinkadini kadının nazlı olanı iyidir. ben iletişimde erkek beni anlamıyorculara kızarım. yoksa kadının nazsız olanıda dümdüz ne öyle
Ben direkt adamım bana söyleyeceksin.
Söylemezsen, bilgi karmaşası içinde aceba neyi ima ediyor diye sürekli kafada mı kurayım. Söyle gitsin de ona göre yanlis varsa düzeltelim ne öyle gelnim sana söylüyorum kızım sen anla falan. Geline saydır işte direk.
Bunu öğrenmeniz yeterli olacaktır
https://ibb.co/cK1VtSj9
Linklere tıklamıyorum. Sütten ağzım yandı da yoğurdu üflüyoz. Neyse zaten benim kadınlarla işim yok. Öğrenmesemde olur.
@Günesinkadini kullanım klavuzunuz yoktu. artık tüm kitapçılarda sanırım. bunu erkeklere okullarda ders olarak müfredata almalılar. bir yabancı dil daha öğrenmek her zaman seviyeyi artırır.
Bunları öğrenmek zorundasınız
Sürekli aynaya bakmaları
Aşırı düz mantık olmaları 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar