Kişilik & Karakter 15 gü Sizce siz yıkık mısınız? kutsal-ornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendi fikrinizi soruyorum, kimseye bir şey demedim ben. Sizce diyorum dikkat edin. Sizce siz yıkık mısınız? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Aldatılmısbahtsız Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 15 gü Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı. Satrançta yalnız kalmış şah gibi hissediyorum kendimi 0 2 Yorumla kutsal-ornitorenk 15 gü Belli djdjdj Yorumla Aldatılmısbahtsız 15 gü Sjsjsjsjjs Yorumla
кızıℓ-ιямαк Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 15 gü Kişilik & Karakter konusunda 635 cevap paylaştı. Yok yaa iyiyim şükür 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 15 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yok ya bizi kim yıkabilir 2 0 Yorumla
m Tengria Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 15 gü Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yıkığım, yıkıksın, yıkıklar 1 0 Yorumla
Amor_Fati Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 15 gü Kişilik & Karakter konusunda 371 cevap paylaştı. Yıkık ve ayaktayım 0 0 Yorumla
Evelynyilmaz Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 15 gü Kişilik & Karakter konusunda 833 cevap paylaştı. Yıkıkım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Satrançta yalnız kalmış şah gibi hissediyorum kendimi
Belli djdjdj
Sjsjsjsjjs
Yok yaa iyiyim şükür
Yok ya bizi kim yıkabilir
Yıkığım, yıkıksın, yıkıklar
Yıkık bir gemiyim aşk limanında.
Yıkık ve ayaktayım
Yıkıkım