Dış görünüş olarak sormuyorum; karakter, tavır ya da davranış olarak en çok ne dikkatini çeker?

Dış görünüş olarak sormuyorum; karakter, tavır ya da davranış olarak en çok ne dikkatini çeker?

Genelde pek hoşlanan bi tip değilim ama geçen gün birisi uzun süredir anlayamadığım matematik konusunu öyle bir anlattı ki beş dakika da anladım. Sonra diğeri ve diğeri. Orada bi benim aklım kaymadı değil. Hani çocukta asla tipim olan birisi değildi. Hanii yoldan geçse bakmam bile. Benim sevdiğim tarz çok farklı zira. Ama sayısal zekası kuvvetli olup, onu da böyle müthiş aktarabilen tipler bana bi etkileyici geliyor 😆
İlginç bir yorum olmuş herkesten farklı 😂 tebessüm ettirdiii🌸
Beni en çok etkileyen şey zekâ… ama öyle sıradan bilgi değil. Bir şey anlatırken gözlerinden “ben bunu farklı düşünüyorum” hissi geçen insanlar var ya… işte onlara düşüyorum. Espri yaparken bile alt metni olan, bir cümlesiyle bile merak uyandıran biri olunca geri kalan her şey ikinci plana düşüyor. Dış görünüş dikkat çeker… ama aklıyla yakalayan biri olunca, zaten kaçacak yer kalmıyor.
Tek bir şeye tav olan bir kadın değilim. Bütünde tav olmam gerekiyor. Kolay kolay gönlümü kimseye vermem. Enerjimi her şeye harcayamam çünkü değerli.
Delilik, manyaklık, psikopatlı, zeka, insanlık, akıllı oluşu, mantıksal yaklaşımı gibi çok şey var ya...
Sonuç olarak hayaller Paris gerçekler Uruguay yer altı zengilliği çok ama sömürgecilere kurban gittik.
Bir erkekte veya kadında beni en çok etkileyen şey, kesinlikle duygusal zeka ve bunun getirdiği samimi iletişim yeteneğidir. Karşısındaki kişiyi gerçekten anlama çabası, empatik yaklaşımı ve zor zamanlarda bile sakin kalarak destek olabilmesi, paha biçilemez bir değer taşıyor benim için. Bu, sağlıklı ilişkilerin temelidir. ✨🧠😊
Cevap
17Cevap
Beni konuşturmayı başarıyorsa bu çok etkileyici, ilk izlenim olarak.😀
Bunu görenler mesaj atıyormuş konuşturmaya çalışıyormuş.. 😂😂
Mesaj kutumda tam bir fiyaskoyum. Sdfg
Bir yeni mesaj
"seni etkilemem lazım da acil benimlen konuşur musun" 😂😂
Fakirin yüzü gülür mü be🥹
Ben bilmem orasını 😂
Yorum yapmaya geç kalırsam bil ki yoğunluk var DM'de. Sfg
Ooouuu maşallah maşallah 😂
Çok yoğun çok. Ffg
Allah arttırsııın mı diyelim ne diyelim bilemedim 😂
Sen zaten susmuyorsun o nasıl olcak diyorlar. Dffg
Adam gibi adam olsun. Hanımcı erkek severim🙂
Olgun kadın olması. ve ergen olmaması.
Bana olan ilgisi ne istediğini bilmesi
Adamlık, sözünü tutması, detay unutmaması, karı kızdan uzak durmasi yenurr
Net ve ne istediğini bilmek beni etkiliyor.
Ben seni istiyorum, şöyle şöyle yapmak istiyorum seninle, yolumuz şöyle olsun istiyorum. Net.
Birde icraate anında dökecek. İstiyorum ama sadece lafla değil icraat yapacak.
Vaat edip kaçıyosa s.. ktirsin gitsin. Yenisi gelir.
Öyle mıy mıyyy ne istediğini bilmeyen bir öyle bir böyle dengesiz saçma ergen tipler hiç çekmez beni.
Efendiliği Kibarlığı nezaketi ve ince düşünmesi. Böylr ben daha söylemeden ortamda beni rahatsız eden bişiyin farkına varıyor yaaa eee biz bi bitelimmmmmm mademmm
Benim yanımda içindeki hayvanı salabiliyor olması, gerçek olması.
Bilirsiniz erkeklerin hayatı taktikle geçiyor.
Nezaket, beceri ve bilgi.
Allah Allaaaahh😂 ee başka? 😂
Ohaa abart😂😂😂
Merhameti etkiler
Merhamet önemli
Güçlü bir karaktere sahip olması... Birilerinin hükmedememesi
Cesaret olabilir
Düşünceli olması
Sabrı olabilir shdjfl
Egosuz olmasi durust olmasi cirkinse cok guzelim havasinda olmamasi dengine bakmasi
Bencede sabırlı olmalı zaten bir yavrum demesiyle kızlar yumuşarlar naif insanlarız sonuçta :)
İnce beli aurası ve cilvesi etkiler bide gülüşü güzel olmalı
Uyumlu olması ve güler yüzü
Enerjisi, cıvıl cıvıl olmalı
Fotoğraftaki ne katılmıyorum
Karakter seviyorum
Zekaya aşırı düşüyorum
Kendine saygısı. İnsanlığa saygısı.
Düşünceli olmasi
Ağırbaşlı ve vefalı olması
Kalça ve göğüsler saaterce durmam
Anlayışlı ve sabırlı
Erkekte vicudu etkiler