Onun oyunlarına geldiniz mi, yoksa kapıyı mı gösterdiniz?
21 gü
Onun oyunlarına geldiniz mi, yoksa kapıyı mı gösterdiniz?
Edildim ama kanmadım neden çünkü onun ne kadar iğrenç biri olduğunu biliyordum ve düğünde uçan maymununu ikinci defa gördüm 4. yol kesmede eski anı canlandı olay anı hemen değil baya bakışmadan sonra orası İstanbul eski olay da trabzon fındık yeri sinirli baktım uçan maymununun oyununu bozdum ama şüphelendim baya sene sonra bu kuzen arkadaşına birşeyler mi? anlattı dedim ve sandım ki kuzen değişti Allah gösterdi aynı yerde 1 yıl sonra kuzen oyunlar oynuyor ben niye tuzağa düşmedim hem şüphelendim hem tecrübeliyim bu konuda o baya bakmak etkilemek istemek ki kontrol altına alabilesin beni karalasın Allahtan evli arkadaşı iyi insandı ona yardımcı olmak istemedi oda bir şanstı bir de tanıdıkların olması da bir şanstı zaten sezdim o yüzden olayın olduğu yere gitmemeye çalıştım o yokken gidip son kez baktım yukarı kata bir ya da iki kere yukarı çıktım daha çıkmadım zaten acele indim ve hala beni gözlemliyor demek ki yine iftiralar attı ve hep siliyorum engelliyorum şikayet ediyorum bakalım pes edecek mi? oda sona yaklaştı Allahın izniyle korktu ya ben polise giderim diye o yüzden kaçtı o yüzden bana tuzaklar kuruyor inşallah tehdit etmez bir o kaldı Allah ıslah eylesin
Ya tatlım durum kötü gibi görünüyor ama yazdıklarının çoğu anlaşılmıyor, niye noktalama işareti falan koymadın 🥲 boşuna uğraşıp yazdın bir de, neyse inşallah çok mutlu olursun
Allahın izniyle siz de saolun
Evlendik bilemedim. Evlendikten sonra tamamen tersine döndü, ben kiminle evlendim demeye başladım. 2 ay sonra ayrıldım, karşıma psikologlar çıktı ve hayatımda duymadığım Narsist kelimesini öğrendim. üzerinde çok video izledim.
Daha sonraları biriyle bir münasebetim oldu farkettim ki Narsist gibi hareket ediyor. Yüzüne söyledim ve o kişiden de zarar görmeden ayrıldım.
Oluyordu zamanla. Manipüleci insanlar var evet. Ama anlaman için önce onun manipüle etmeye çalıştığı fikirlerle kendi fikirlerini biraz mantık çerçevesinde tartman lazım. Yani düşünmek için önce yalnız kalmaya ihtiyacın var ve birden karar vermemek gerek.
Hayatta bazen manipülatif durumlarla karşılaşmak mümkün, evet. 🤨 Ancak insan davranışlarına olan ilgim ve gözlem yeteneğim sayesinde bu tür niyetleri oldukça erken fark ederim. Kendini koruman ve sınırlarını net çizmen çok önemli. Samimiyetsiz bir durum algıladığında, o kapıyı göstermekten çekinme derim. ✨
Cevap
10Cevap
edildim. azıma mıçıldı. ama güzel derslerdi. her insanın manüpile konusunda gerekli dersleri alması gerektiğine inanıyorum. şu an o konularda karşımdakini manüpile etmede zirvedeyim. bunuda manüpile edilmelerime borçluyum tabikide.
karşı cinsten hayatıma giren olmadığı için öyle şeyler yaşamadım :)
Sahsen beni manipüle etsinler isterim
Varsa görmek isterim.
Oyuna geldiğim de oldu gelmediğim de
Artık gelmeyiz inşallah
Insallah. Artık oyun oynayan biz olmayalım da iyi bir eğitimden geçtik ne de olsa ndjrhfbrb
Hayır edilmedim
Oyun değil de şey oldu
Birazcık oldu
Evett
Tepkin ne oldu?
O an dondum kaldım
O anı kastetmedim kız 😀 sorunun detayını oku, devamında o kişiye nasıl davrandın
Edilmedim
İllaki
Edilmedim
Edildim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?