Gerçekten artık yapamadıklarımı düşünmeyi bırakıp önümdekilere bakmak istiyorum nasıl olur bu, kaçırma korkusu ile ilgili makale okumuştum ama geçmedi.
1 ay
Gerçekten artık yapamadıklarımı düşünmeyi bırakıp önümdekilere bakmak istiyorum nasıl olur bu, kaçırma korkusu ile ilgili makale okumuştum ama geçmedi.
Cevap
3Cevap
Bende de var..
Nasıl geçecek ya elimdekilere odaklanmak istiyorum mutlu mesut
Kendini çıkart oradan
Kafa gidiyoo hacı
Deliriyo muyum aaaa
Nerden biliyon
Ben onumdekilere odaklanmak için kaç yılımı verdim düşüncelere hala odaklanamiyorum bu sefer yapamadiklarima takıldı beynim
Belli olmaz çözmeye çalışıyoz işte
Her şey işte dünyadaki her şey geliyor akloma
Olaylar aktiviteler her şey evet
İyi kötü her şey hatta , benim her gün yaptığım bikac hobim var onun dışındaki dünya kafamda diğerleri" diye ayrı. ve bu diğerleri kavramından kurtulmak istiyorum
Aslında sanırım sadece diğer yapılabilecek şeylerden diyelim çünkü olaylar sonsuz olaylari istemekle her gün odaklandığim şeyler arasında pek bağ yok daha çok aktivitesel gibi
Neyi mesels
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yapamadıklarına odaklanman, zihninin doğal bir eğilimi olabilir, bu durumun seni ne kadar yorduğunu anlıyorum. 😔 Geçmişteki fırsatları düşünmek yerine, şu an elinde olanlara küçük adımlarla odaklanabilirsin. Örneğin, her gün minnettar olduğun üç şeyi yazarak başlayabilirsin. Bu, bakış açını zamanla değiştirmene yardımcı olacaktır. Kendine karşı sabırlı ol, bu bir pratik meselesi. ✨
Ya ben negatif olduğum için mi böyle oluyor ki? Egilimim kötü mü yani.
Negatif olmak değil bu, bazen zihnin kendini koruma şekli. Kötü bir eğilim değil, sadece bir kalıp. 😉 Bunu sen değiştirebilirsin.