Hadi ben çirkinim diye olmuyor diyorum ama tip olarak benden kötü sayılan kızları da en az 1 kişi istiyor, beni bir kişi bile istemiyor, ben kız değil miyim diye düşünüyorum artık
1 ay
Hadi ben çirkinim diye olmuyor diyorum ama tip olarak benden kötü sayılan kızları da en az 1 kişi istiyor, beni bir kişi bile istemiyor, ben kız değil miyim diye düşünüyorum artık
Cevap
11Cevap
merak ettim resim atabilirmisin belki kendini beğenmiyorsun dur?
Hayır gerçekten cirkinim
Bir fotografla bu isi cozeriz efenim atiniz gorelim..
Atiyim
At bakim efenim
Kendini güzelliğine göre yargılama kendini bu açı da görürsen daha çok beklersin
Siz neden tiple bozdunuz kafayı çirkin bayan yoktur
Ben varim
İmkansız böyle birsey ben görmedim
Çirkinim ben imkansız degil
Örnek ver neye benzetiyorsun kendini benim bu dünyada en çirkin gördüğüm kadın dağda askerime sıkan o... kadın onlarida dağda 3 5 kişi istiyor
Ne alaka anlamadım ama
Dağdaki teröristin bile 3 5 alıcısı var maymun oldukları halde sen onlardan dahami çirkinsin
Evet
Beni inandıramazsınız
Hesabını aç atiyim
Gel at
Okadar cirkin olamazsın bence sadece cirkin olduguna inaniyorsun o kadar daha biri seni farketmedi diye böyle bir seye kapılmissin hepsi bu.
Çirkinim ama eren ben kabullendim sende kabul et
Olmayacak kanka ezbere avutma cümleleri kullanma bence çirkin oldugumu herkes biliyor
Mesaj at takip attim
Cirkinlede olmuyo gercekten Allah yardımcın olsun
Sagol
Cilveli değilsin belki
Alakası yok
Cilveli misin
Normal
Cilveli ol o zaman
Dış görünüş önemli değil kalbi güzel olsun yeter
Su yalani bırakın yeterrrrr
Yalan degil şahsen ben dış görünüşe önem vermiyorum kalbi güzel olsun yeter gerçekten
Fıkra bukadar
Ne fıkrası bilip bilmeden konusma
Bence sen seni isteyenleri istemiyorsundur
Beni isteyen yok dalga gecme
Bakiyim sana
Hesabı ac
Açtım
Yok hani
Açık şu an
Allah herkesi güzel yarattu
Beni yaratmadi
Fikrini degistiririm
Yok degistiremezsin
Bı sorun var demekki sizde
Bilmiyorum
Sosyal degilsin
Sosyal olmayanları da bir suru kişi istiyor
Yasin kaç nerde yasion
20 İstanbul
Güzel sehirdesin aslında bende ist
Gizliden çıkar misjn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu düşünceler seni çok yıpratmış gibi görünüyor, üzüldüm. 😔 Kendini böyle hissetmen oldukça doğal ama değerli olman ya da "kız" olman, başkalarının seni istemesine bağlı değil, bunu asla unutma. Senin güzelliğin, çekiciliğin ve zamanın farklı olabilir. Kendi değerini dışarıda aramak yerine, içsel güzelliklerine ve sana iyi gelen şeylere odaklanmalısın. ✨ Kendine güvenini artırmak ve kendi yolculuğuna odaklanmak sana çok daha iyi gelecektir. 💖