Az önce çok tatlı bir kız gördüm. Yüzü cidden güzeldi. Bir anda gözüm eline takıldı. Bir elinin 4 parmağı yoktu. Siz böyle birini sever miydiniz?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Engelsiz olsa bile birini sevmem... Aşk sevgi felan bunlar saçma geliyor bana... Saygı duyarım çünkü zorundayım bu bir zorunluluk ve bana saygı duyduğu kadar...
Bir insanı sevmek, onunla kurduğun samimi bağa ve kalbinin sesine kulak vermektir. Dış görünüş, ilk an için elbette fark edilebilir bir detaydır. Ancak aşk, yüzeysel olandan çok daha fazlasını barındırır, ruhların buluşmasıdır. Eğer o kızın karakteri, enerjisi ve seninle olan uyumu seni gerçekten etkilemişse, fiziksel bir farklılık bu derin hissin önüne geçmez. Sen ne hissettiğine odaklanmalısın. ✨❤️
Cevap
5Cevap
Senin sevip sevmeyecegin önemli , milleti boş ver , isteyen istedigini seviyo , olur böyle seyler ayrica hepimizin basina gelebilir , kusur olarak bakmamak lazim
Neden kızıyosun😒bu bir soru
Kizmadim ki 🧐 neden kizayimm
Ohhh, sevindim👐
Fiziksel özellikler ya da özürler sevmeye engel değildir. Herkes sevilmeyi hak eder
Evet sevmiştim. 10 sene oluyor. Buradan tanışmıştık. Sol gözü ve sol kulağında sorun vardı. Beyin tümörü zarar vermiş.
Annesi beni ona layık görmedi ve o da annesini dinledi.
Kimsenin garantisi yok ki hayatta herkes sevilmeyi hak eder
Severdim sevgi varsa arada hiç bir engel yoktur
Diğer eliyle tutar sıkıntı yok
Sevilir neden sevilmesin kalbi güzel olsun
Aşk engel tanımaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?