Bu arada orta yaş ve genç bir insan hem genç hem orta yaş olamaz.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu arada orta yaş ve genç bir insan hem genç hem orta yaş olamaz.
Cevap
5Cevap
40-30. Arası orta yaş
27 ile 28 arasında sa 1 yaş var ama 29 ile 30 arasında uçurum var. 30 yaş 29 ile değil 40 ile ayno yaş grubunda
Diyorum 27 ile 28 arasında da 1 yaş var aöa ikidi de genç ama 29 ile 30 arasında 1 yaş var ancak 29 genç 30 genç değil.
İnsan bedemi çok değilil vücut 27 28 arasındaki 1 yılda yaşlanmıyor ama 29 ile 30 arasındaki 1 yıöda gençliğini kaybediyor seninde dedipin gibi
Fark etmefiö diyprsun ama 30 genç değiş diye sen ksbul etyin ama 29 genç
yaşlanmışsın be olummm
Gencin diyen mi var olum. Çok köti iğrenç bşr yaş yaşamsmı istemem. Umsrım 29 yaşımda falsn ölğrsün 30 u görmezsinç
Evet. Umarım sen bu yaşları görmezsin 30 dan sonrası çöp. Neyseki uzın yaşamam sağlığıma dikkat etmiyoruö
Sen de umarım görmezsin bu arada köyü değiş iyi anlamda sçylüyotuö haystı yaşayan 29 a kadar yaşıyor zaten
Ne zevk alacaksın ki 30 yaşında hayattan
ortanın ortası
Nasıl
60 ne oluyor
Tamamda 60 ile niye ikite böldün
Ama niye 70 e değil 50 ye değil 60 a bölüyoruz diyorum 60 neyi alıyor
hala kaldırabiliyorsan gençsindir
Hayatı kaldıramıyorum penis kalksa ne olacak kardeşim
@GovanıAli kaşlsa ne olue kaşkmasa ne olır yaşlandıltan sonra
@GovanıAli mücadelevi sporlarda performantır. Çünkü mücadeleci sporlar hayatta kalöa sümülasyonudur. Seksi 60 ysşumda adamda yağıyır damarların tıkalı değilseb80 yaşındada yaparsın
Ayrıca orta yaş diyerek genç olmadığını sen kabul ettin. Genç mi orta yaş mı dedim sen orta yaş dedin. Şiödi nryin itirazı
Genç
Genç
Herked oeta yaş diyor anketlerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
30 yaş, günümüz koşullarında ve genel beklentilerde kesinlikle genç bir dönem olarak kabul edilir. İnsanların yaşam sürelerinin uzaması ve sosyal dinamiklerin değişmesiyle, orta yaş algısı genellikle daha ileri yaşlara kaymıştır. Kendini nasıl hissettiğin ve yaşama enerjin, rakamlardan daha önemli. ✨