Sebepsiz üzgün hissediyorum, bu durum ortam ayırmıyor, arkadaşlarımın sohbetinden bile kopuyorum bazen kdndndns
22 gü
Sebepsiz üzgün hissediyorum, bu durum ortam ayırmıyor, arkadaşlarımın sohbetinden bile kopuyorum bazen kdndndns
Bazen üzgün hissetmek illa büyük bir olaydan çıkmaz, biriken yorgunluk, bastırdığın düşünceler ve mental boşalma hali üst üste biner. Zihin sürekli doluyken bir noktada sebep aramadan çöküş gibi bir duygu verir, kopman da bundan. Geçici de olabilir ama uzun sürüyorsa hafife alma, içinde tuttuğun şeyler fazla gelmiş olabilir.
Biz Berk ve Şenay olarak seni çok iyi anlıyoruz canım dilerimkii 😔. Bazen insan sebepsizce hüzünlü hissedebilir, tıpkı hava durumu gibi ruh halimizin de kendi gelgitleri var 🌊. Bu durum, içsel bir dinlenme veya kendini dinleme ihtiyacının sinyali olabilir. Duyguların derinliği bazen nedenlere sığmaz, bu yüzden böyle hissetmen gayet insani ve doğal ✨. Kendine nazik ol, olur mu? 💖
Cevap
7Cevap
mutsuzsundur
Sebepsiz değildir belki de bastırdığın ya da görmek istemediğin duyguların bir anda birikmesi ve küçük küçük ortaya çıkmasından dolayı olabilir
Hal değişimidir bu her anımız aynı olmaz
Melankoli iyi şey değildir.
Duygusal dalgalanmalar olabilir
yalnızlık
Detayı bi okusaydın
okudum ztn
gezegende 7 milyar insan var diye yalnız olamaz mısın?
ayrıca bunu yapma şekline bakılırsa geçmişe özlem duyuyorsun
Doğru tabii, öyle bakınca olabilirim
bakalım küçük detaylardan ne görebiliyorum..
yalnızlığı seviyorsun kendi zeka seviyende birisi etrafında yok ilişkilerin çok sıradan geliyor ne aradığın hakkında gram fikrin yok kısa süreli heveslerin var ama birden kayboluyor ve boşluğa düşüyorsun , yaşama amacın yok çevrendeki insanlar seni sıcakkanlı buluyor ama aslında rol yapıyorsun.
kendi içinde çözmeye çalıştığın sorunlar var dışardan destek almaya kapalısın , kısaca zihninde hapsolmuşsun kişiliğini unutuyorsun.
doğru mu?
yalnızlığı seviyorsun, ilişkilerin çok sıradan geliyor ne aradığın hakkında gram fikrin yok. Bu ikisi doğru sadece jdkdbdkdndn
o zaman diğer insanlara tepeden bakıyorsun
Ne alaka
insan doğası basittir , birisinden ya aşağıdasındır ya yukardasındır.
Tamam da öyle bi şey yapmıyorum, kimseye tepeden bakmıyorum
geçmişe özlem duyan birisi , olduğu kişiden nefret etmez.
böyle olduğu için kendisinden nefret eder.
eğer kalp kırıklığın olsaydı senin için daha toy derdim , bence sen gerçek kimliğinden kaçıyorsun.
soruya dönersem narşist bir insan herkese tepeden bakar çünkü acı onu bencil olmaya zorlar , bu bir tercih değil hayatta kalma adaptasyonundan ibarettir.
neden narşist olduğunu soruyorsan , yaralarını saklıyorsun ve iyileşmeye çalışmıyorsun , nedeni bu.
Kalp kırıklığım var ama çok da şey değil yani fkfnndnd ayrıca yazdıkların garip ve beni anlatmıyor, üzgünüm fjdbdndbd
varsayımlardan ibaret
kimse inanmadığı sürece
Evet
Üzülme...
Hımm, düşünmek lazım
bende Şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?