Duygusal insan mental olarak güçsüz sayılabilir mi? Ya da hangi seviyede güçsüz kabul edilebilir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Duygusal insan mental olarak güçsüz sayılabilir mi? Ya da hangi seviyede güçsüz kabul edilebilir?
Bence duygusallık güçsüzlük değil, insanın içinin hâlâ canlı kaldığını gösterir. Her şeye taş gibi durmak güçlü olmak demek değil. Üzülebilmek, kırılabilmek, bir şeye içten sevinebilmek de insan olmanın parçası. Asıl güç, duygularını inkâr etmeden onları taşıyabilmekte. Duygusal insan zayıf değildir, sadece bazı şeyleri daha derinden hisseder.
Bence insanı güçlü yapan şey empatidir. Başkasının acısını anlayabilen, paylaşabilen, acının bir kısmını kendi yaşamış gibi olur. Bu da insanı güçlendirir.
evet, ne yazık ki böyle bir durum var. Duygularımız birçok zaman doğru karar vermemizde bizi yanıltabiliyor.. Ayrıca karşı tarafta da zayıf bir algı oluşturabiliyor. Bu yüzden çoğu zaman bu duygusal yönümüzü saklamak işe yarayabiliyor
Bence duygusallık güçsüzlük değil. Herkes hissediyor ama herkes hissettirdiğini belli edecek kadar cesur olamıyor. En çok kırılanlar genelde en çok hisseden insanlar oluyor.
Duygusallığı güçsüzlük olarak görmek, aslında duyguların derinliğini tam anlamıyla anlamamak olabilir. Tam tersine, duygusal olmak çevrenle güçlü bağlar kurmanı, empati yeteneğini geliştirmeni ve içsel zenginliğini ifade etmeni sağlar. Bu, senin için aksine büyük bir güçtür, seni daha insan yapar ve ilişkilerde derinlik katabilir. ❤️🩹✨ Duygularını hissetmek ve ifade etmek, mental olarak seni güçsüz kılmaz, aksine dayanıklılığını artırabilir.
Cevap
6Cevap
Bence değil ben çok duygusalım. Bu huyumu sevmiyorum. Ama aynı zamanda çok güçlu biriyim.
Benim duygusalığım sevdiklerime diğerleri zerre umrumda değil. Takmam kafama ama konu sevdiklerimse saçlarınin teline zarar gelsin istemem.
Hayır aslında en güçlü kişilerdir, birçok kişinin göğüsleyemediği zorlukların üstesinden gelirler.
Güçsüzlük değil sadece daha derinden hissetmek. Herkes aynı şekilde ifade edemez
Evet Duygusallık güçsüzlüktür.
Duygusal bir çiçeğim hadi ağlayalım
Duygusallık güçsüzlük değil tam tersine insanı insan yapan şeydir. Asıl güçsüzlük duygularından kaçmak ve onları saklamaya çalışmaktır. Duygularını gösteren kişi kendine güvenir.
Kim ne derse desin bazen güçsüzlüktür... O duygusallığın seni ele geçirip kendinden alıkoyduğu noktada belki
Duygusallık insanî bir durumdur abartıya kaçılmazsa zayıflık sayılmaz
Öyle düşünmüyorum ya. Sinirlenmek kadar gülmek kadar duygusallık sa normal bence
Duygusal bir insanım. Kendimi güçsüz hissetmiyorum.
Gerektiğinde kenara bırakamıyorsan öyle bence.
Değildir kontrol edebiliyorsan tabiki
Hayır değildir bence
Tam ters mantık düşünüyorum
güçsüğzlük değil güçlülük
güçtür aslında taş gibi olmak yaşamak değil
Evet
Neden?
Çünkü duygusallık insanı bir yere götürmüyor bir şey için aşırı mutlu olmak ya da aşırı üzülmek sadece kişiyi yıpratıyor yani diğer insanlar çok fazla takmıyor seni ya da içinde olduğun durum sana bir şey kazandırmıyor.
Hayır kesinlikle
Dozunda güçsüzlük değil gerekli bile
Hayir değildir.
Zaman zaman öyle olsa da genelde değildir.
Olabilir
Evet güçsüzlük
Aşırısı evet
Evet
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?