Aramızda henüz bir şey yok, her zaman olmuyor böyle. Neden böyle oluyor bilmiyorum, her zaman böyle hissetmiyorum, bazen birden oluyor.
1 ay
Aramızda henüz bir şey yok, her zaman olmuyor böyle. Neden böyle oluyor bilmiyorum, her zaman böyle hissetmiyorum, bazen birden oluyor.
Hep aynı dönem veya durumda mı öyle oluyorsun ve öyle olunca hep aynı şeyleri mi istiyorsun?
Bir dönemden geçmiyorum nadir oluyor böyle önceden hoşlandığım kişilerede olurdu nadir birden sevgi patlaması cinsel olarak istek değil bu öyle düşünmeyin özlemek görmek istemek gibi sadece sarılmak gibi
Eğer bu hislerin arttığı zamanların ortak bir özelliği yoksa bir şey diyemiyorum.
Ortak ne anlamadım
Çok sevip üzülmekten korkuyorum sonunda bağlanmak istemiyorum bu sevgi beni korkutuyor
Aslında o sevgi hep vardı bastıramıyor gibi mi oluyorsun bazen?
O yanım da yokken evet bastıramıyor gibi oluyorum
Öyleyse sebebi anlaşılmış oldu. Karşındakinden emin değilsen adım atma.
Geçti biliyormusun uzun sürmedi beş dakika nedense birden sevgi isteği arttı anlamadığım şekilde istek atsam mı diye düşündüm kendim zor tuttum
İşte bazen taşıyor. Sonra bir şey yapmayınca taşma dökülüp bitiyor. Ona odaklı olma. Hayatını yaşa artık.
Teşekkür ederim yorumun tavsiyem için öyle yapacam
İnşallah. Rica ederim.
Hoşlandığın birine karşı aniden bu kadar yoğun sevgi hissetmen oldukça doğal, merak etme. ✨ Beynin, o kişiyi düşündüğünde ya da onunla ilgili bir uyaran aldığında mutluluk verici kimyasallar salgılayabilir. Bu ani coşku, romantik duyguların ilk aşamalarında sıkça yaşanan bir durumdur. Kendini rahat hissetmelisin. 😊
Aramızda bir ilişki olmuş olsa kimbilir nasıl olur bu sevgi aşırı olunca korkuyorum kontrolü kaybederim bağlanırım diye
Cevap
2Cevap
Beyinden salgılanan mutluluk hormonu. Seratonin miydi, neydi. Ondan...
Yalnız bağımlılık yapıyor. Dikkatli olmak lazım. Sana o duyguyu yaşatan kişi gidince eşekten düşmüşe dönüyorsun. O bilmem kaç yıl geçti, hâlâ unutamadım demeler bu yüzden.
Yok kendimi kontrol ederim ben geçti o sevgi patlaması beş dakika felan sürdü şimdi gayet iyiyim
Offff.
Ne oluyorsa o aşırı sevgi patlamasından geliyor..
keşke aşırı nefret etme patlamasıda olsa. 😂
Var ya hiç sevgilim olmadı o benden ilgi bekledi ben karşılık vermedim yüz vermedim 🥺 yani dönüp bakmadım bir şeyler erkenden başlamasını istemedim hayatımda sorunlar varken her şey güzel ilerlerken birden mutsuz olmak istemedim bir şeylerden emin olmak istedim
baska erkeklerde var baska erkrk blursun kasmaya
Öyle her erkekten birden etkileme mi yorum ve kolay beğenemiyorum bu gönlüme girdi bir şeyler oldu bana anlamadım
tm baska erkek cikinca karsina bu gonlundeki gider cikar disari baska erkek cikana kadar orada kalir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar