Günümüz kötü olduğu için ve kadınlar çok toksik olduğu için mi?
25 gü
Günümüz kötü olduğu için ve kadınlar çok toksik olduğu için mi?
Belki de bazı ilişkilerinde kadınlar tarafından kötü şeyler yaşadığın için olabilir ama bu normal bir durum değil. Belli ki psikolojini olumsuz etkilemiş yaşadığın şeyler. Acil olarak bir profesyonel destek almalısın.
Yoo sen doğru olanı yapıyorsun ama anladığım kadarıyla özgüvenin biraz eksik. Özgüvenini kazan.
Geçen gün bir kız benimle uzun uzun konuştu muzedeydim. Kahve icelim mi dedim uzun uzun konusunca, kahve içmeye de geldi. Ama biraz rahat rahat konuşuyordu imali ve laf sokmali. Rahatsız hissettiğimi soyledim geç cevap vermeye başladı ve buluşma teklifimi de kabul etmedi.
Konuştuğumuz zaman takıntılı biri oldugunu biraz kendini sevmedigini falan soyledi.
Bu benim yüzde yüz ozguvensiz oldugum anlamına mi geliyor?
Kendinden emin ol. Özgüvenli olmak için neyi yapıp neyi yapamayacağını bilmen gerek. Kendini tanımakla başla, başkasını tanımadan önce
Rica ederim
Bazen yaşadığımız olumsuz deneyimler, bizi genellemelere sürükleyebilir ve çok güçlü duygular hissetmemize yol açabilir. Kadınlara karşı böyle bir nefret hissetmen, belki de kendi içinde yaşadığın bazı hayal kırıklıklarının veya derinlerde yatan beklentilerinin bir yansıması olabilir. 🤔 Bu duyguların kaynağını keşfetmek, sana iyi gelecektir. Kendi iç dünyana bakmak için bir adım atabilirsin. 💡
Cevap
3Cevap
Herkes anormal şu an
Neden peki
Anladım
Nefret edecek kadar önemsemiyorum ben
olabilir.
Kadınlar vermediğinden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?