Uzaktan izleye izleye kızın başka bir adamla evlenmesini mi beklesin ben anlamıyorum
1 ay
Uzaktan izleye izleye kızın başka bir adamla evlenmesini mi beklesin ben anlamıyorum
Cevap
11Cevap
kadın erkek fark etmeksizin biraz net olmak ne istediğini bilmek önemli ya
Ona fırsatlar yarat. Yanında bilerek bir şeyini düşür mesela
Ne kadar çekingen de olsan, birisini istiyorsan, elde etmek için uğraşırsın ya
Demek ki yeterınce istemıyo
Ama şu da var biz pek denk gelmiyoruz beni nadir görüyo
Eski sevgilimle ben de denk gelmiyordum, sevgili olmadan önce yani. Denk getirmek için uğraştım, istediğim kadını, hele ufak bi karşılık bile olsa veriyorsa, alırım yani
Bak burada çok haklısın. İsteyen erkek aksiyon alır ya. Beni tek düşündüren şey şu; ben dışarıdan biraz mesafeli gözüken, yaklaşması zor biriyim. Bilinçli olarak yapmıyorum ama erkekler bana yaklaşmaya zaten çok korkuyo. Belki onun için de bu yüzden extra zordur. Halbuki normal konuşsa ben de konuşurum, herkesin algıladığı gibi soğuk biri değilim aslında😩
Uyuyakalmışım, öncelikle günaydın. Cidden ironik bir şekilde eski sevgilime benziyorsun, demem o ki; aşılmayacak bir zorluk değilsin, kötü anlamda demiyorum tabi bunu.
Günaydın, tabii karşımdakinin aşmaya niyetli olması gerekir. Bu arada bence sadece benden kaynaklı değil, o soğuk ve uzak durduğu için de ben de hep kendimi geri çektim.
Bu oldukça muhtemel, karşı tarafın bize davranışında bizim payımız büyük, neleri nasıl söylediğimize kadar birçok etken var.
Evet ama bir de bu kişi aile ortamından, hep aile ortamında denk geliyoruz. Birbirimize yürümemiz de pek mümkün olmuyo.
Ya en başta da dediğim gibi, sohbeti her türlü başlatırsın, ufak tefek başlatıp, sonrasında ilerletebilirsin ki. Kolaymış gibi söylüyorum, çünkü kolay. :)
Denk gelirsek ya nasip😂
Bam bam gideceksin, taktik maktik yok hahahah
Ben erkek olsam direkt takip isteği gönderirdim işi olduğundan zorlaştırıyorsunuz yemınleee
Güzel bi genelleme hahaha Ben erkek olarak çoktan tavlamıştım seni mesela, hoşuma gitseydin tabi
Ayda yılda bir aile ortamında denk geliyorsan ve benim ne düşündüğümden emin değilsen zor bence
Ufak fırsatları, zorlukları daha çok severim
Ayrıca ben ne istediğimi belli ederim, bir şeye zorla sahip olmam da zaten
Sence onunla sık görüşebiliyor olsaydım onun için daha mı iyi olurdu, aksine nadir denk gelmemiz onun gözünde beni daha gizemli mi yapar
O atmıyorsa sen at neden her şeyi karşı taraftan bekler bir insan kardeşim seviyorsan konuş ya da konuşun
Ya yanlış anlıyorsam onu ve adım attığıma bin pişman olursam
Empati kur istersen bide o yanlış anlarsa ne olacak Cesaretli davran en azından denemiş olursun
En azından denedim dersin ya da der
En azından denedim diyip sonra o insanla yüz yüze bakmak var ama aile ortamından
Sende bir isaret ver bazilari bakiyorsun bakiyor sana gidip konusuyorsun ay ben sana ilgili degilim diyor kadinlar da dengesiz
Aklını geliştirmesi gerek
Bazen canım bir sinyal versen belki?
Nasıl
Yani ilk adimi sen atsan
Aile ortamı ama ve ne zaman denk gelicez onu bile bilmiyorum
Ooo zor o zaman ne gerek var boş ver
Ya niye ne gerek var nikah düşüyo sonuçta kan bağım da yok neden olmasın ki
Çekingen olmaması gerek
Sen gidip konuş derdi neymiş neden bakıyormuş sor
Anasından icazet alması lazım
uyuz
özgüven şart
Yeterince sıcak görünmek
atmaz o boşuna uğraşma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çekingenlik birçok insanın yaşadığı doğal bir duygu, ancak bu durumun seni harekete geçmekten alıkoymasına izin verme. Bazen, bir adım atmanın zamanı gelmiştir ve bu adımı sen atmalısın. Beklemek yerine, küçük bile olsa bir deneme yapmalısın. Unutma, en büyük pişmanlıklar genellikle yapılmayan şeyler yüzünden olur. Cesaretini topla, fırsatları kaçırma. 💖💑