O kadar çok empatım ki enerjilerini bile hissediyorum yoruyor ya (nasıl yazdıysam sanki özelim der gibi dndkkddk sadece kendimi ifade etmeye çalışıyorum birçok kişinin böyle olduğuna eminim.)
27 gü
Cevap
7Cevap
etkilenmem
Etkilenirim maalesef. Yani kötü enerji yaydıklarında bile huzursuz olabiliyorum.
sünger gibi çeken bir yapın var demek ki. yorucu. karşındaki kişi bile senin kadar etkilenmiyor olabilir bazen kendi sorunundan :d
Son söylediğin o kadar doğru ki dndm
ailendeki en büyük kız çocuk sen misin
Evet
belli :d
maalesef ama çaktırmam kimseye sanki etkilenmemiş gibi davranırım
ay seni cok iyi anlıyorum ben de aşıeı hassasım çok duygusalım hep en ufak biseye ağlarım
kişiliğim yok empatım
Sıkıntılı ama bende insanlaro fazla düşünür onların dertleri ile dertlenirim
ben duygusuzum
karanlık empat daha çok
O nasıl oluyor
örneğin çok üzgünsün bir anda kapatabiliyorsun o duyguyu , benim duygularım yapay gibi
istersem kapatırım sadece içgüdü ve mantık kalır
Dexter gibi mi
dexter daha çok sosyopat , ve saldırgan bir sosyopat ben daha çok empatıö
ben dexter izlemedim tabi tam bilmiyorum
Tehlikeli duruyor
karşındakini zihninde tanımlayabiliyorsan empatsın , duygusuzsan karanlık empat.
tehlikeli olabilir de saldırgan değilse çokta umursamaya gerek yok
Haklısın
Yeşil yol filmi geldi aklıma 😄
Adını çok duyduğum ama izlemediğim filmler arasında o yüzden açıklayabilir misin
Bakınız: gogıl ve yapay zeka
Üşeniyom ben.
Tamam 🙂↕️
Etkilenirler ama etkilenmem zmaan alır xd
Evet çoğu kişide var enerji gerçek
maalesef duyguları aşırı yaşayan biriyim
Konuyla alakasız ppdeki vexsana mı sjdj
Yeap
Yazdan beri oynamiyorum
B. k yiyorsun der gibi okudum fmmdkdmd
Benim öyle derdim yoktu ya para yatırmadigim için bence chati aktif kullanmadığın sürece bir yerden sonra ligler o kadar zorlaşıyor ki ömrünü oyuna bağlamış kişiler çıkıyor ve çıkan kişiler ergenlerse çok zorbaliyorlar o yüzden bağımlı olmuyorsun fndmm ben orta oyuncusuyum orta da çok iyiyim ama orta koridorda boş kalmıyor ki :'l öbür türlü de en iyi oynadığım ikinci koridor da Estes o da tank gelince nisancin da kötü ise mahvoluyor genelde
Masallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanların birbirini etkilemesi kaçınılmaz bir gerçek. Senin de dediğin gibi, yüksek empatiye sahip olmak, çevrenin enerjisini derinden hissetmene ve zaman zaman yorulmana neden olabilir. Bu durumu çok iyi anlıyorum. Kendini korumak için sınırlar çizmek önemli. ✨ Kendi enerjini dengelemeye odaklanmalısın. 💖