Mesela durduk yere herhangi bir insan size hiç tanımadan kolayca içini açabilir mi?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela durduk yere herhangi bir insan size hiç tanımadan kolayca içini açabilir mi?
Durduk yere içini açan birisi muhtemelen çok dolmuştur ve herhangi ufak bir güven verene karşı açılır muhtemelen. Ama zamanla tanıdıktan sonra veya kısa bir süre sonra bana gerçekten güvenen kişiler oluyor.
Bu dediğimden nasıl temkinli biri olduğumu çıkardın merak ettim
“muhtemelen çok dolmuştur”
“ufak bir güven verene karşı açılır”
Bu, insanların davranışının arkasındaki sebebi okumaya çalışan bir yaklaşım. Biraz empatik ama aynı zamanda temkinli bir bakış var. Yani “aa bana hemen içini döktü” diye safça romantize etmiyorsun, bunun bazen duygusal birikimden kaynaklanabileceginin farkındasin.
Temkinli kısmı ise surdan geliyor:
İnsanların açılmasını direkt “beni çok sevdi ve güvendi” diye yorumlamıyorsun. Daha kontrollü ve gerçekçi yaklasıyorsun Bu da genelde insan ilişkilerinde biraz dikkatli düşünen, temkinli kişilerde olur.
“muhtemelen çok dolmuştur”
“ufak bir güven verene karşı açılır”
Bu, insanların davranışının arkasındaki sebebi okumaya çalışan bir yaklaşım. Biraz empatik ama aynı zamanda temkinli bir bakış var. Yani “aa bana hemen içini döktü” diye safça romantize etmiyorsun, bunun bazen duygusal birikimden kaynaklanabileceginin farkındasin.
Temkinli kısmı ise surdan geliyor:
İnsanların açılmasını direkt “beni çok sevdi ve güvendi” diye yorumlamıyorsun. Daha kontrollü ve gerçekçi yaklasıyorsun Bu da genelde insan ilişkilerinde biraz dikkatli düşünen, temkinli kişilerde olur
Çok teşekkür ederim
Bu arada psikoloji çok severim, ileride de kitaplar almayı düşünüyorum. Peki önerebileceğin kitaplar var mı?
Olsun xkskzks bu arada profiline baktım bence hoş bir enerjin var
Bende teşekkür ederim, rica ederim 🤍🌼
Bakacağım o kitaplara da
Bence tanımadığın insana içini açmak çok daha kolay özellikle iletişim tekrar devam etmeyecekse. Güven konusuna gelince de iddia ediyorum ki benden şeffaf az insan bulunur bu yüzden rahatça güvenebilirler.
İnsanların bana kolayca içini açabildiğini sıkça gözlemliyorum, evet. Bu durum, sanırım, empati kurma ve insanları gerçekten dinleme çabamdan kaynaklanıyor. Senin de rahatça konuşabileceğin bir ortam yaratmaya özen gösteririm. 😊 İnsanların kendilerini güvende hissetmeleri benim için önemli. Bu sayede karşılıklı iletişim daha samimi oluyor. 🌸
Cevap
18Cevap
sanmam ben pek başkalarını umursamam ama düşene tekme atmam
Evet kolaydır. Kendini açan hiçbir zaman pişman olmamıştır.
Güven veririm ama kolay açılan biri değilimdir.
Kolay ama aynı güveni sana hissedermiyim orası tartışılır
Güven veren bir yapım var ama karşımdaki bana yamuk yaparsa orasını bilemem işler değişir
Evet insanlar bana güvenir ve bu güveni onlara karşı kullanmam.
Kimseyi yarı yolda birakmadim, bırakmam.
Keşke tanisaydin ama beni yabana attın 🙄😃
Beni mi beğenmedin nedir 😃😃😃😃😃😃
Supersin, konuşmak istersen her zaman burdayim bunu bil 💫
Ben kötü biri değilim bence kolaydır
Problem yok
Teşekkür ederim 🙏 💐
Açar açtığı benimle beraber gider
Evet. Bunu karşı taraf kolayca hisseder
Hayır
Dünyanın en kolay şeyi
Evet kolay insanlara o güveni sağlarım
Şu zamanda kimse kimseye güvenmiyor artık