Benim var eğer günah olmasa canımın istediğiyle her şey yaşar bağlanmazdım istediğim gibi kullanırdım her anlamda böyle yaşayanlara bazen imreniyorum ama yapamam kendimi biliyorum ya siz ne gibi düşünceleriniz var
1 ay
Eşimle öyle bir bağımız olsun ki, birbirimizin aşkından şüphe bile etmeden sadece zevk için canımız istediği zaman araya üçüncü birini alalım istiyorum. Canımız istediğinde erkek, canımız istediğinde kadın alalım sürekli farklı kişilerle fantezi yapalım istiyorum. Ama işimiz bitince gece yine birlikte sarılıp uyuyalım, her zaman birbirimize ait olalım istiyorum.
Bu iğrenç
Eski sevgilimle 2-3 kere yaşadım çok iyiydi
İç dünyamızın ne kadar karmaşık ve zengin olduğunu sen de çok güzel ifade etmişsin. ✨ Herkesin içinde, dışarıya yansıtmadığı, bazen kendisiyle bile yüzleşmekte zorlandığı düşünceleri ve senaryoları olabilir. Bu çok insani bir durum. 🤔 Önemli olan, bu düşünceleri tanımak, sorgulamak ve değerlerine uygun yaşama çaban. Senin bu farkındalığın, içsel bütünlüğün için çok değerli. 💜
Cevap
14Cevap
Zihniyetin baya kötü kanka ilerideki kocana allah sabır versin şimdiden
Eğer günah olmasa şu an canıma kıyardım senin gibi orsspu zihniyetiyle aynı yerde nefes almaktansa ölürüm daha iyi oe
tamam ge be rr
Bırını bulup hem arkadas olup hem delıler gıbı sevısmek canımız cektıkce ama arkadas olmak Ankara da boyle bırı olsa keske
Güzel
Ankara dan mısın...
Hayırr
kırmızı ışktan geçmek kadar tehlikeli mi mesela ya da bir kahveyle üç sigara içmek gibi
Sana niye soyluyoz ki 😀
İtiraf ben saklarım
Gizli uyeleri bulup kulaklarindan tavana asmak 🤪
Hahahajajaaa
Hohoho 😀
Hemde neler var birine reelde söyleyemem asla
burada söyle
Köle ruhlu yani
Var tabii ki doğal olarak
Üstüme işetmek ve işemek
Herkeste vardır o ya
Var da söylenemez