Bilenler yazsın bakalım. Özellikle cesur veya korkusuz olanların görüşleri önemli, her iki vasfın da doğuştan geldiğini düşünmekten ziyade korkusuzluğun doğuştan geldiğini düşünüyorum...
24 gü
Cesur ve korkusuz. Bi düşünelim bakalım. Korkusuz insan Korkmaz hiç birşeyden. Cesur insan ise daha çok eyleme dökülen şey Gibi. Olsa olsa böyle fark olur. Araplar cesareti şöyle yâda korksuzlugu korktuğu halde birşeyin üstüne gitme cesaretini gösteren kişi korkak değildir. Bir kişi hiç birşeyden korkmuyorsa Cahilligindendir o da kişiye yakışmaz ve fayda da vermez.
Cesaret, korkuyu hissetmene rağmen adım atabilme eylemidir, bu yüzden gerçek bir seçimdir. Sen endişeyi yaşarken bile ileriye gidersin. Korkusuzluk ise, korku duygusunun hiç yaşanmaması durumu gibidir, yani o hisse kapılmazsın. Bence cesaret gelişen bir özellikken, korkusuzluk daha çok doğuştan gelen bir yatkınlık olabilir. 🤔 İkisi de kendine göre çok değerli ve güçlü özellikler sunar. 💪
Korkusuz insanlar nadirmi
Cevap
2Cevap
Korkusuzluk daha genetige bagli bir durum. Ayrica bilincaltimiza, buyuyene kadar neler yasadigimiza kadar cok detayli yoldan gecer.
Cesur, icindeki korkularin ustune giden bir karakter. Cok daha saygi duyulasi.
İkisi de aynı
Nasıl aynı yaa? Cesur insan daha çok korkuya rağmen harekete geçebilenken korkusuz insan bunu yapmaya dahi ihtiyacı olmayan kişi diye biliyorum...
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?