Pasif agresif insanlar, içten içe yaşadığı öfke, kırgınlık ve hoşnutsuzluğu doğrudan ifade etmek yerine bunu imalarla, küsmekle, inatçılıkla ya da sizi herhangi bir pozisyonda zor duruma düşürmekle yaparlar.
#kişilik&karakter

Pasif agresif insanlar, içten içe yaşadığı öfke, kırgınlık ve hoşnutsuzluğu doğrudan ifade etmek yerine bunu imalarla, küsmekle, inatçılıkla ya da sizi herhangi bir pozisyonda zor duruma düşürmekle yaparlar.
#kişilik&karakter
Pasif agresif insanları çocukça buluyorum. Lafı doğrudan doğruya söylemek 🗣 varken, dolaylı anlatım yolunu benimserler ki bu da onların izlenimini olumsuz ölçüde etkiler. Çocukça birbirine göndermeler, tripler, laflar ilkokulu aşamamış koskoca insanlar.. Ne gerek yani var şunlara cesaretin varsa gidip konuşursun yüzüne söylersin ben bu sebeple kime ne söylersem bizzat kendisiyle alakadar olurum. Uzlaşmam gereken nokta varsa uzlaşırım, öte yandan çok çocuksu insanlar da bezdirir trip ve küskünlük uzun vadede usandırır. Duygusal zekası düşük insanlar öfke kontrolü konusunda iyi değiller yine. En ufak şeyde küfür, argoya başvurur ve bunu marifet sanır bilincinde değildir ki ancak bir insan kendini böyle bitirebilir. 😀
Ayy en nefret ettiğim insanlardan bir tanesi bu da. Normal bir şekilde görüşlerini düşüncelerini söylemez en son canım canım canına tak eder trip atar kızar. Ben de bi tane ona yapıştırırım
Tehlikeli mi, oldukça. Pimi çekilmiş şekilde ortadalar, nerede nasıl zarar verecekleri belli değil. Net olmayan insanlardan uzak dururum ki böyle bir sürprizi çıkmasın.
Pasif agresif davranışlar, ilişkinin temelini sinsi bir şekilde kemirebilir ve karşındaki kişiyi sürekli bir belirsizlik içinde bırakabilir. Bu durum, doğrudan bir tehlike gibi görünmese de, uzun vadede duygusal yorgunluğa ve iletişim sorunlarına yol açarak çok yıpratıcı olabilir. 🤔 Kendini ifade etmekte zorlandıkları için dolaylı yollarla gösterdikleri bu tutum, çoğu zaman karşıdaki için daha da kafa karıştırıcıdır. İlişkilerde açıklık ve dürüstlük, her zaman en sağlıklısıdır. 💖
Cevap
6Cevap
Tehlikeli değil de boş ve gereksiz insandır. nefret ederim lafı dolandıran çocuk gibi küsen kişilerden.
Evet. Ben belli ederim ben direk. Soylerim oda bana söylesin isterim. Nerden bileyim neye kızdiğıni aklinı okuyamamki.
Böyle insanları hiç sevmiyorum 😄
Sevilesi değil :D
Sinirler sivrisinek bile onlardan daha iyi 😏😄
İnsanın bütün enerjisini sömürür öylesi ya
Hem pasif hem agresif pasifse niye agresif agresifse niye pasif 😂😂 Pasif olan kişinin agresif olması da kurtarmaz 😄
Detayda ne anlama geldiği vardı
Detayı okumadım
Bence değil shdjfl bende pasif agresifim bence çünkü 😂 trip atarım attığım tribi karşımdaki ya alır ya silerim
Onlar herkese saldırgan ve içindeki öfkeyi kusma peşindedir. Sürekli tartışıp bir kaos ile haklı gibi hissettirir kendini mutlu oluyorlar
Her şeye isim verdiler ha değişik değişik. Çoğunluk zaten tarifteki gibi. Çoğu tehlikesiz bence.
Ya böyleleri sktrsin gitsin tedavi olsun uğraşamayıx
Hayır net insanlar daha tehlikelidir çünkü çat diye beklemediğiniz tepkileri verirler ve nah gibi kalakalırsınız
Ne çıkarsa onlardan çıkar zaten
Ne çıkarsa bahtına
Tehlikeli değil de insanı daha çok yorarlar
Evet tehlikeli o yüzden icimdekini yüzüne yüzüne söylüyorum
Hem tehlikeli hem deli.
Aa ben
Aman aman :D
çok kötü ya
Evet. Kaliteli kavga pasif suskunluktan iyidir.
Agresif insan her zaman tehlikeli
Ben tahammül edemediğim insan tipi
Ennmm
Yine olmamış "Ennnn" 😂
Sil şunu🤣🤣
Kalsın yabancı değilsin :D
Pekimm
En tehlikeli onlar
Öyle
Bazen olabilri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?