Belirli bir meslek ya da belirli bir davranış kalıbı sizde bu görüşü oluşturuyor olabilir.

Belirli bir meslek ya da belirli bir davranış kalıbı sizde bu görüşü oluşturuyor olabilir.
Ben her şeyi duygusal bakımdan çabuk tüketen insanları güvenilir bulmuyorum. Hızlı yaşarsa mesela bundan kastım ; sık sık flört etmesi ancak bu flörtlerin kısa süreli olması. Arka arkaya gelişmesi. Bu insan ben de şöyle bir izlenim oluşturur ; x kişisi her yerde, her yerde olmak hiçbir yerde olmamaktır, böyle bir insan ise ; rüzgar nereden eserse oraya savrulan biridir. Rüzgarın savurduğu kişi belirsizdir ; belirsiz insanlar yorar, belirsiz insanlar çevrenin düşüncelerinden çabuk manipüle olur, tüm bunlarsa onu güzümde" güvenilmez "bir insan konumuna bırakır.
gözümde*
Ben zaten onu gözümde diye okumuştum :D
Ahahah sevindim algıda tamamlama yasası diyoruz buna 😄
Aynen öyle diyoruz :D Sen söyleyince döndüm baktım
Bana da bazen öyle olur sjglk mesela harfler karışık olunca dahi zihnimde bunu tamamlarım sjfj
Bilimsel bir şeymiş sanırım o. Baş ve son harfi yerinde olunca ortadaki harfler ne kadar karışık olursa olsun beyin tamamlıyormuş. Bunu konuyu anlatan tamamen bu şekilde yazılmış bir metin vardı hatta düz yazı gibi okudum :D
Evet ben de onu düz okudum anımsayınca söz vermek istedim ona da geri 🔙 kalmasın o da alsın nasibini bizden😄
Her yere hakkını, hakkı oranında göndeririz :D
Evet, hakkın da hakkını vermek lazım 😄
"Hakkıdır Hakk'a tapan milletimin istiklal!" şanslı marşımızı hatırlattı
Çok severim marşları. Öğrenciyken ezberletti öğretmenler, sonra biz de büyüdük öğretmen olduk 😂
İstiklal Marşı'nın yeri ayrı elbet: Şimdi okullu olduk sınıfları doldurduk :D
Olmaz mı M. Akif Ersoy dizeleri inci gibi dizmiş. ✨🎗
Oldu olacak Neşeliyiz hepimiz, yaşasın okulumuz 🤣
O da olur :D
Oldu İşte hahah
Yok mesleğe bakmam. Yalancı insanlara güvenmem birde yalan söylerler yemin ederler. O kadar inandırıcıki kendileri bile inanıyor yalanlarına. Inanmıs gibi yaparız huyunu bildiğimizden djdn
Güvenmekte en çok zorlandığımız insan tipi, davranışları ve sözleri sürekli çelişen, her ortamda farklı bir rol oynayan kişilerdir. Onların gerçek niyetlerini anlamak güçleşir, çünkü sürekli bir maske arkasında saklanırlar. Samimiyetten uzak bu halleri, güven duygusunu derinden zedeler. 🎭🤔
Cevap
9Cevap
Kimseye kolay kolay güvenmem kim olursa olsun. Her zaman acaba şunu yapar mı diye düşünürüm.
Çok konuşana güvenmem. Siyasetçiye güvenmem. İnsan kaynaklarına güvenmem. Vardiya amirine güvenmem. 😄
İkiyüzlü, evde ayrı dışarıda ayrı biriymiş gibi davranan, egoist ve çıkar ilişkisi olanlar en güvenilmez insanlar.
Çok konuşan insanlara zor güvenirim çok laf yalansız olmaz demiş eskiler
çok konuşan, herkese gülümseyen, insanları memnun etme çabası olan insanlar.
Meslek olarak bakarsak doktor, avukat ve psikologlara güvenesim gelmiyor
Hiç bir insana güvenilmez. Her kes ihanet edebilir !
Erkeklerin hepsi ksjsjd
Erkekler kadar başınıza taş düşsün (185im) 😂
Allah korusun jsnsjdjsjs
Amin😂
bana göre politikacılar😏😏
Aklıma üstad Bernard Shaw'ın şu sözü geldi: "Dünyada barışı sağlamak isterseniz; politikacıları öldürün yeter, halklar birbirleriyle anlaşır."
Wayy dogru soz bence 👏
Kesinlikle
Avukatlara güvenmek zor
Yaptığı ile söylediği tutmayan
yalan söyleyen insanlara asla güvenmem.
Karabatak insana güvenilmez
Narsist ve ukala insanlar
İnsana güven olmaz tıp önemli değil
Samimiyetsiz insanlardır
İkiyüzlü, yalancı, aşırı yapmacık çok var
Yalancı insanlar
Buradakiler, meslek olması şart değil