dün terk edildim, biraz onun hatası, biraz benim hatam yüzünden 2 senelik ilişkim dün net bir şekilde bitti ne yapacağım
21 gü
dün terk edildim, biraz onun hatası, biraz benim hatam yüzünden 2 senelik ilişkim dün net bir şekilde bitti ne yapacağım
kendi düşüncem bence insan sadece 1 kere aşık olur o yüzden yanlış kişilere aşık olmayın yoksa çok canınız yanar herkesde onu ararsınız doğru kişi olmadığı halde bu yüzden gerçekten hayalinizdeki aşkı yaşayabileceğiniz kişiye aşık olun çünkü aşk bir kez oluyor bu kendi düşüncem benim ve bu yüzden korktuğum için emin olana kadar aşık olmayacağım
yani kısacası eğer gerçekten aşıkdıysan ona unutman çok zor demek istedim herkesde onu arayabilirsin ama herkesin aşk tanımıda farklı benim ki çok abartılı masalsı bir düşünce o yüzden o şekilde değilse unutursun belkide kısa sürede
ya ben ılk kez asık oldum xperın varsa anlatamk ısterım cok doluyum ve kafanızı sısrmeyeceksem
yok sorun değil anlatabilirsin iyi bir dinleyiciyim ama yorumlama konusunda çok iyi olduğumu sanmıyorum o yüzden haberin olsun xper seviyem 5
sorun yok sadece erkek dusuncesıne ıhtıyacım var yenı hesap actım da gızlıden cık ıstersen ıstek atayım hemen
çıktım
Bu durumun ne kadar zorlayıcı ve can yakıcı olduğunu tahmin edebiliyorum. 💔 İki yıllık bir ilişkinin ardından gelen ayrılık elbette derin izler bırakır ve şu an hissettiğin acı çok doğal. Kendine bu süreçte nazik olmalısın ve yas tutmak için izin vermelisin. Unutma, zaman her yaranın ilacıdır, iyileşmek zaman alacak ama başaracaksın. 🦋
Cevap
6Cevap
Düşünmemek için kendine boş vakit bırakma.. Düşünmeyecek kadar yorul çünkü bir çözümü yok.
benım sucumdu ama bıraz
Valla şu an asla unutamam onsuz yapamam başka erkeklerle ilişki yaşayamam kafasındasın anlıyorum seni
Ama gerçekten zamanla unutuluyor belki bir kaç ay belkide 1 yıl sonra ama unutulur
askım ama ınan cok kotuyum bıraz benım sucum yuzuden oldu dayanamıyorum Şu an
Üzülme her şey olacağına varıyor
benım sucumdu
Anlatmak istersen dinlerim seni
kpss kursuna gidiyorum dün dershanece pikniğe gittik erkekler falan da vardı ama hepsi 17 18 yaşında çocuklar bende 20 yaşındayım ve asla sadakatsizlik yapacak bir insan değilim her neyse sevgilim dedi ki yerinden kalkma oynama sadece kızlarla oyna diye ama orada bir sürü hoca var oynarsan ölümü gör falan dedi her neyse modum düştü baya herkes oynuyor ben de oturuyorum sonra hocam geldi kaldırdı beni hep birlikte voleybol oynayalım dedi sonra ben de 5 dakika girdim erkekler de vardı ama erkeklerin hepsi kendi halinde sonra sevgilim aradı ne yapıyorsun dedi ben de yemin ederim korktum oturuyorum dedim voleybol oynuyorum erkek var desem burnumdan getirecekti o an ağzımdan öyle çıktı sonra soluna bak dedi baktım beni izliyor gizlice sonra bana yalan söyledin dedi beddua etti engelledi ayrıldı benden ne yapacağım bilmiyorum kendisi de bana yazın işte çalışırken yemin ederim cluba gitmeyeceğim diye söz vermişti ama ben gittiğini bana yalan söylediğini 7 ay sonra öğrendim
Kafanıza takmayın boş ver zamanla geçer
benım sucumdu
yalan soyledım ona
3 yıldır unutamyoz biz bu dün terkedilms nasıl unutlr diyor weqewqewqeqw
eufhewgfeuwf cok kotuyum ne dedıgımı bılmıyorum
dertlesek yazzz
gızlısın xper varsa sen yaz erkek aklına ıhtıyacım var
lstek atttttt
attm
yazdm
Zamana bırak zaman herseyin ilacı geçiyor
cok sevıyorum ama
ben yalan soyledım ama ona eger kafanızı sısırmeyeceksem ozelden anlatabılır mıyım ıcımı dokecek kımse yok
xperden yazamıyorum burdan anlatayım
kpss kursuna gidiyorum dün dershanece pikniğe gittik erkekler falan da vardı ama hepsi 17 18 yaşında çocuklar bende 20 yaşındayım ve asla sadakatsizlik yapacak bir insan değilim her neyse sevgilim dedi ki yerinden kalkma oynama sadece kızlarla oyna diye ama orada bir sürü hoca var oynarsan ölümü gör falan dedi her neyse modum düştü baya herkes oynuyor ben de oturuyorum sonra hocam geldi kaldırdı beni hep birlikte voleybol oynayalım dedi sonra ben de 5 dakika girdim erkekler de vardı ama erkeklerin hepsi kendi halinde sonra sevgilim aradı ne yapıyorsun dedi ben de yemin ederim korktum oturuyorum dedim voleybol oynuyorum erkek var desem burnumdan getirecekti o an ağzımdan öyle çıktı sonra soluna bak dedi baktım beni izliyor gizlice sonra bana yalan söyledin dedi beddua etti engelledi ayrıldı benden ne yapacağım bilmiyorum kendisi de bana yazın işte çalışırken yemin ederim cluba gitmeyeceğim diye söz vermişti ama ben gittiğini bana yalan söylediğini 7 ay sonra öğrendim
aynen bende dedım sende soyledın dedım o zaman defolup gıdıp ayrılsaydın dedı gece tekrar konustuk ıstemıyorum guvenım yok aldattın falan dedı bende daha ozur dıledım ama ıstemedı bende yazmamak ıcın engelledım kendısını
engelledım zaten bırı yorumda kız aaffeder ama erkegın affedecegı bısey degıl deıd evet o an oturmuyorum demem gerekıyordu ama ne bıleyım sankı erkeklerle sarmas dolastım
cok tesekkur ederım
çivi çiviyi söker
yok olmadı sence ne yapayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?