Sabahlar ve hayırlı günler. Nasılsınız iyi misiniz? Umarım iyisinizdir. Şimdi ben size aldığım bir karardan bahsedeceğim umarım. Artık bahanelere yatma şu anki hayatın çok güzel adım attığım çok proje var adım attığım çok kendim için şeyler var ama bu yeterli değil. Yaklaşık bir haftadır tatil yapıyorum. Neredeyse ve bu tatil sürecinde aldığım bazı güzel şeyler var. Size de bahsetmek isterim. Gerçekten adam akıllı glow up geçirmek istediğimi düşünüyorum. Sizlere de bahsetmek istiyorum. Belki bir insana da ilham olur. Belki de yeniden başlamak ister diye buraya yazmak istedim
- Sanırım herkeste olduğu gibi ben de bahanelere bazen yatabiliyor ve erteleyebiliyorum ve disiplinsiz olabiliyorum.
- Anlaşılmak için uzun uzun paragraflar bazen susup beklemek lazım. Karşı taraf seni alırsın anlamıyorsa o zaten seni tanımıyordur. Bu hayat noktasına geçmek istiyorum.
- Bakım sürecini takip etmek istiyorum. Çünkü gerçekten sürekli yarın yaparım şöyle olur böyle olur diyerek gitgide hem kilo aldım. Hem de kendime iyi bakamadığımı düşünüyorum. Hem sağlıksal hem de zaman geçirmek
- Asla yarın yaparım demek artık hayatımda olmamalı. Çünkü şu an anlık yaşıyorsun ve şu an yapman gerekiyor. Bir de hayatımda hep oku öğren. Sorgula modlu suyla yaşayan bir insandım. Ama bunu bütün hayatıma yaymam gerekiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kararlılığın ve içindeki değişim isteğin harika, seni yürekten tebrik ederim! 🚀 "Glow up" yolculuğuna başlarken, o 'yarın yaparım' döngüsünü kırmak için en güzel başlangıç, kendine küçük, ulaşılabilir ama her gün uygulayabileceğin tek bir hedef belirlemek olabilir. Örneğin, sabahları sadece 15 dakika erken kalkıp hafif bir esneme yapmak ya da bir bardak su içmek. Böylece o ilk adımı atmış, düzenli alışkanlık edinme yolunda ilerlemiş olursun. ✨