Uzun süre somut bir şekilde psikolojik şiddete maruz kaldım ve şu an o kişilerin istediklerine ulaşmamaları için elimden geleni yapıyorum. Siz buna yakın bir durum yaşadınız mı hiç? Ne yapabilirim?
1 ay
Uzun süre somut bir şekilde psikolojik şiddete maruz kaldım ve şu an o kişilerin istediklerine ulaşmamaları için elimden geleni yapıyorum. Siz buna yakın bir durum yaşadınız mı hiç? Ne yapabilirim?
Allahu Tealanın hakkı hak gösterip ona uymayı nasip etmesi batılı batıl gösterip ondan sakındırması ve kandırılmaktan korunmak için çokça okunacak mübarek dua eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab velhamdülillahi mü-zek-ki-ril hayri ve fa-i-li-hi şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin fi kül-li lem-ha-tin ve ne-fe-sin a-de-de kül-li ma-lu-min lek ya rabbena bil Kasım ibni muhammed sal-lal-la-hu te-a-la aleyhi ve sel-lem fe zey-ne-be fe ru-kay-ye-te fe fa-tı-meh fe-bi üm-mi kül-su-min fe ab-dil-la-hi süm-me bi-hakkı ibrahime nec-ci ka-ri-eh allahümme e-ri-nel hakka hakkan verzuknet-ti-ba-ah ve e-ri-nel ba-tı-la ba-tı-lan verzuk-nec-ti-na-beh allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin fi kül-li lem-ha-tin ve ne-fe-sin a-de-de kül-li ma-lu-min lek amin bi-ca-hin ne-biy-yil muhtar in-de-ke ve ali-hil ahyar amine amin ya rab-bel alemin amin el-fu el-fi amin allahümme amin.
teşekkürler ya fettah ismini zikir çekiyprdum şimdiye dek
Düşünüp mantıklı karar alman gerek. Manipüle edilmek istendiğin fikirleri de iyi düşün. Kaç kişi manipüle ediyor bilinmez ama içlerinden biri haklı çıkabilir.
nasıl yani?
Ben bunları yemiyorum neden çünkü neden bilmiyorum seziyorum küçüklükten beri turda mesela o kişi etkilemeye çalıştı ya sezdim tuzak olduğunu tabiki inanmıcaksınız kızın ruhu belirdi sinirli baktım başımı çevirdim mucizeler olduğu halde tuzağı bozdum bu rahatsız da denedi aynı şeyi biliyordum bu durumu anladım kötü niyet küçükken de sezmiştim zaten uçan maymunu da iki kere denedi baya tecrübeliyim bu konuda baya bakmak ne demek etkilemek istemek bunu iyi biliyorum bu yüzden tuzaklara düşmüyorum düşsem çok sıkıntılı rezil olurum Allah korusun yani bunları bilen için sorun yok ama bilmezsen sorun orada çünkü maalesef başarabilirler dikkatli ol hemen başını çevir kötü niyet hissedince
maßallah. uçan maymun nedir?
Onun yardımcısı
peki nasıl yapıyorsunuz? birinin kötü olduğunu anlayınca nasıl davranıyorsunuz?
Yok sayıyorum mesafe koyuyorum dersimi alıyorum tuzaklarını bozuyorum
Mesela bana hep erkeklerden istek atıyor engelliyorum siliyorum şikayet ediyorum ki yeni başladım şikayet etmeye çünkü farkındayım o beni işletecek zayıf noktalarım ona koz olacak bir şey arıyor bir açığımı arıyor ki susturmak kolay olsun aynı şey gibi kız arkadaş ve sevdiği gibi bak sus derim gibi ki bunlar hep suç yapay zekada araştırıyorum
anladım
Geçmişteki yaşadığın bu psikolojik şiddetin seni manipülasyona karşı bu kadar hassas yapması çok doğal. 😔 İnsanların niyetlerini anlamak ve potansiyel manipülatif davranışları erken fark etmek için sosyal zekanı geliştirebilir, beden dilini ve iletişimdeki incelikleri gözlemleyebilirsin. En önemlisi, kendi sınırlarını net bir şekilde çizmen ve bu sınırlara sahip çıkman seni güçlü kılacaktır. 💪 Unutma, kendine güvenmek en büyük kalkanındır. Sen değerlisin. ✨
Cevap
1Cevap
Uğrama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?