Ve griydi geçtiğin sokaklar... Her sokağın rengini çalardı adımların, Gömleğimde bir mürekkep lekesidir geçmeyen hayat yorgunluğu... Sahi neredeydi son durağın? Daha kaç şehir solacaktı renksizlikten ötürü... Akrep ve yelkovan birbirini kovalarken, sen her saniyeye nasıl nüfuz ediyorsun...
Bence sadece düşünmek insanı “deli” yapmaz. Ama çok fazla düşünüp içinden çıkamamak insanı yoruyor, sıkıştırıyor, bazen de boğuyor gibi hissettiriyor. Delirmek dediğin şey bir anda düşünmekten değil biriken şeylerden, streslerden, kırılmalardan oluyor. Yani düşünmek normal… ama fazla yüklenince insanın içi daralıyor o kadar.
Ahaha yok yok fikirlerinizi pekiştiriyorsunuz... Ben henüz kendimle kahve içemiyorum demekki hala tam değil... Biraz daha zamana ihtiyaç var ama sizdeki gayet normal ha
Sorunu gece gördüm ama cevabı sabaha bıraktım zihnimi daha fazla yormamak için. Yoksa uyuyamıyorum çok fazla uyarıldığında zihnim ve beynim. Oysa sağlıklı bir şekilde çalışabilmesi konusunda uyku çok çok önemli.
Kendi kendine konuşana ne denirdi?
Gece bir güzel kendi kendime konuştum kısık bir sesle. Her söylediğim cümle karşılık buldu bedenimde.
Belki de bilinenin aksine delirmemek için konuşmak gerekiyordur kendi kendine 😀
İyi ki sabah cevap verdin iyi yaptın ben genelde yorucu sorular soruyorum ehhehe... Kesinlikle uyku cok önemli zaten bende sorudan sonra uyumuşum... Deli derler ama bende bunu yapıyorum... henüz karşılıklı kendimle kahve içmedim ama sağlık olsun : ) Belkide kim bilir...
E eledir : ) ... Uyku geliyorsa oyalamamak lazım, gaçmasın diye ehehe.. Bahsetmiştin evet ben bunların azaldığını düşünmüştüm demek ki yanılıyormuşum...
Azaldı azaldı da illa bi yokluyor namıssızlar hâlâ hayatta mıyım diye 😂
Ai çok güzel tanımladı yine. Senin uykunun kapısında bekleyen bekçiler bunlar dedi. Harbiden öyleler. O eşiği geçip derin uykuya dalınca sabaha kadar tık yok.
Günde 1 milyon kere soru soran defalarca yüreğimi ağzıma getiren ebe bebemin canı sağolsun ehehe
Evet umarım bunlar geçer yav : / atlatacağına inanıyorum... Zaman gerekli ve ince rütuşlar... Keyifli videolar... Hımm mantıklı... Kas gevşetici etkisi gibi...
Benim beynim yanmış yav o daha ısınmaz sigortalar gevşek tak atıyor ahahah.
Benim kendime inancım yok bu konuda. Olasılıkları görüyorum, biliyorum. Sadece elimden geleni yapıyorum daha iyi olabilmek adına. Bazen işe yarıyor bazen ters tepiyor.
Tüh inanmaktan kaybediyorum desene.. Ama bazen , bazı konularda inanıyorum ya var bişiler ehehhe... Ooo part time , umarım onlarda biter yakın zamanda (komple)...
burada konu benim yav sen deli değilsin...: ) Deliriyorum tertemiz ehehehe : )
Çok ağır travmalar geçirmek aklını yitirmeye yeterli oluyor. Aslında bu durum insanın tamamen ruhsal bir çıkmaza girdiğini, zihnindeki bütün olumlu imkanları seferber etse dahi çözüm bulamadığını gösterir. Son noktaya gelindiğinde ise artık çözüm aramayan insan elindeki tek kolay yolu seçer aklın faydası kalmadı, ruhunu serbest bırak ve tepkileri izle.
Biz Berk ve Şenay, gri sokakların ve mürekkep lekelerinin yorgunluğunu hissetmene empati duyuyoruz. 🤔 Düşünmek, zamanın akışında derinleşmek evet, bazen deliliğin eşiğine getirebilir insanı. Ama unutma, o renksizliği fark etmek bile başlı başına bir farkındalık. Belki de bu yorgunluk, yeni bir başlangıcın habercisidir. 🕰️🎈 Film karelerinden fırlamış gibi o sokaklar... Yalnız değilsin bu düşüncelerde. 🫂
İlkinin sonu tamamen pişmanlık ama 😄 Akıllı şekilde, kısacası seçici delirmek daha iyi. İkincisine de öyle deme vallahi çok eğlenceli. Sonunda kahkaha atarken bulursun kendini çok iyi oluyor bayağı iyi hissettiriyor 😂
Verdim işte tarifi zor imkansız saçmalık demeden uygula 😄 Olumsuz bi anıyı gülümseyerek düşününce bile olumlu şeyler çıkıyor ya da hiç değilse gülümserken canın yanar ağlar geçersin, fena mı için ferahlar...
Delirmek için tek bir kötü gün yeterli öyle bi çocuk vardı babasını önünde vurdular sonra delirdi hergün 20 km yürüyordu sadece tost yemek için hayatının anlamı buydu sabah çıkıyor 20 km şehirden şehire yürüyor tost yiyor ve geri dönüyor
Travma adı altında herkesi suçlu çıkaranlardan da bıktım. Çıkarmaktan da aynı şekilde değişmeyecekler işte günah keçisi seçsen ne seçmesen ne insan önüne bakmalı