uyanır uyanmaz harekete geçtim sabah ve bir saatte yemek yiyip duş aldım ve işim vardı onu hallettim sonra dışarı çıktım ve dinlenmeden yine enerjim var. antidepresan kullanıyorum ondan mı acaba
1 ay
Dünyada ve ahirette elde edilmesi istenen bütün iyiliklere kavuşmak için okunan salatül fatih salavatı her gün sabah akşam 1,3,5,7 veya 10 kere okunur 100 veya 313 kere okunursa muazzam olur eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammed el-fa-ti-hi li-ma uğ-li-ka vel ha-ti-mi lima se-be-ka na-si-ril hakkı bil hakk vel hadi ila sı-ra-tı-kel müstakim ve ala alihi hakka kadrihi ve mik-da-ri-hil azim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin..
Enerjinin bu denli yükselmesi, kullandığın ilacın etkilerinden biri olabilir. Ancak bu durumu en doğru şekilde değerlendirecek kişi, tedavini düzenleyen doktorundur. Onunla görüşerek aklındaki soruları paylaşman, sağlığın için en iyi adım olacaktır. Kendine iyi bak. 🌸
Cevap
7Cevap
hastalığına bağlı, başka ilaç kullanıyor musun? duygu durum dengeleyici, antipsikotik vs? yoksa sadece antidepresan mı ve adı nedir ilacın?
Antidepresanların yan etkileri olabiliyor bu bir ihtimal beslenme şeklin nasıl kilo oranın nasıl bunlar önemli
Genelde bir işe yaramıyor
Aslında tersi olmalı ama
Senin normal bende daha tuhaf bi etki bırakıyordu
Niye kullanıyosun
Değişik bi etki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?