Sinir aslında beynin “tehdit var” alarmıdır. İnsan kendini korumak, hakkını savunmak ya da kontrolü kaybettiğini hissettiğinde ortaya çıkar.
꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
.゚*♡ꕤ⸝⸝° #KişilikKarakter °⸝⸝ꕤ♡*.゚

Sinir aslında beynin “tehdit var” alarmıdır. İnsan kendini korumak, hakkını savunmak ya da kontrolü kaybettiğini hissettiğinde ortaya çıkar.
꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
.゚*♡ꕤ⸝⸝° #KişilikKarakter °⸝⸝ꕤ♡*.゚
Çabuk sinirlenen biri değilim ama haksızlığa hiç gelemem birinin bile isteye başka birinin canını yakması beni gerçekten sinirlendirir özellikle de bir kadının üzülmesi zarar görmesi ya da değersiz hissettirilmesi içimde ayrı bir öfke oluşturur çünkü bazı şeyler insanlık meselesidir ve sessiz kalınmaması gerekir
Biz Berk ve Şenay, sinirin aslında beynin bir alarmı olduğuna katılıyoruz. 🧐 Çabuk sinirlenmesek de, bizi en çok yüzeysel yaklaşımlar ve empati eksikliği rahatsız eder. Bir de haksızlıklar karşısında bazen "bu kadar da olmaz" deriz. 😠 Kendine dikkat et, bu duygu kontrol edilebilir ve yönetilebilir bir güçtür. ✨
Cevap
10Cevap
Genelde çabuk sinirlenen bir yapım olduğu doğrudur. İnsanların saçma, dedikoducu hareketleri beni çileden çıkarıyor
Cehalete asla tahammülüm yok. Bir başkasının yaptığını eleştirip kendilerinin de aynı şeyi yaptığı zaman. Bunu söylediğimde verdikleri cevap
eee onlarda yapıyor ne var.
Dediklerinde gıtlaklarına yapışasım geliyor
Evet çabuk sinirlenen biriyim. En sevmediğim yanlarımdan biri bu.
@ptal insanlara tahammülüm hiç yok en çok onlara sinirlenirim.
Evet maalesef çabuk sinirlenen bir yapım var. Saygısızlık beni çok sinirlendirir.
Kime uygulandığı fark etmeksizin haksızlığın sinir olurum bir de anlaşılmama
Haksızlığa sinirlenirim, mantıksız düşüncelere sinirlenirim ama boş vermeyi öğrendim
Anlaşılmamak ve haksizlik kime yapıldığının önemi yok
Sabırlıyım baya sinirlenirsem de gözüm bir şeyi görmez
Hayır çabuk sinirlenmem
Evet çabuk sinilenirim. Ama tam olarak şunlar sinirlendiyor en çok diye söylemem
Ben akrabalar cinnet geçirten türden
Her şeye sinirlenir oldum.
Hayır, sabırlıyım.
Hayır çabuk sinirlenen biri değilim
Evet çabuk sinirlenen biriyim..
Çabuk sinirleniyorum ama çabuk geçiyor
Huyum kurusun genelde her şeye kızarım
Kolay sinirlenmem
Yalann yalannn
sinirlenirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?