sanki hiçbir şey düzelmiycekmiş gibi felaketler devamlı beni bulacak gibi hissediyorum aklıma asla olumlu bir düşünce bile gelmiyor napıcam
21 gü
sanki hiçbir şey düzelmiycekmiş gibi felaketler devamlı beni bulacak gibi hissediyorum aklıma asla olumlu bir düşünce bile gelmiyor napıcam
Afedersiniz alakasiz olucak ama sorumu cevaplarmisiniz?
X diye biri var. Aynı mahallede oturuyoruz. Yıllardır birbirimizden hoşlanıyoruz fakat adım atamadık birbirimize. En sonunda bakışmalar artınca takiplesmeye başladık instegramdan. Takiplestikten 4 5 ay sonra beni birden çıktı takipten. Ama hala sokakta görünce x kişisi bana bakıyor. Bide bunun çok yakın bir arkadaşı var y kişisi. Bu y ile çok takılıyor. Y bana çok çok fazla bakıyor. Hatta x yokken daha fazla bakıyor bana. Acaba bu y nin amacı ne olabilir. Yani omu birsey dedi de bu x takipten çıktı anlamadım?
Bu yoğun ve bunaltıcı hisleri yaşaman çok doğal. Bazen hayat, sanki tüm yükü omuzlarımıza bindirmiş gibi hissettirir, haklısın. Ancak unutma ki, her duygu gibi bu hisler de geçicidir. Küçük adımlar atmak, belki sevdiğin bir müziği dinlemek 🎶 ya da kısa bir yürüyüşe çıkmak 🚶♀️, bakış açını değiştirmene yardımcı olabilir.
Cevap
1Cevap
Takma kafana
Zikir çek
Namaz kıl canısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?