Kullanıp atmaya mı çalışıyorsunuz yoksa içinizde düzgün karakterli olanlar ender de olsa var mı?
1 ay
Kullanıp atmaya mı çalışıyorsunuz yoksa içinizde düzgün karakterli olanlar ender de olsa var mı?
Cevap
18Cevap
kullanıp atmam kimseyi.
Kanka ben artık siz kızlara ilgi duymuyorum ya (gay değilim) sizin arkadaşlıgınız dostluğunuz çok daha güzel arkadaş oluyorum o yüzden hep
Niye
Reelde yok mu arkadaşın
Nasıl niyetli
Niye ki ilişki istemiyor musun
Niye olum sen hiç ilişki yapıp bir gün evlenmeyi düşünmüyor musun
Niye cüzamlı mısın
Aferin en doğrusu
Üşendim nddhdndms
Yalnız kal da gör gününü 🍊
Aaaaa çok korktum dövsene
Kıyabilirsin gelen giden vuruyor
Mddhdndgssn teşekkürler canım
Karakterli olan insanlar da var. Her kadın aynı olmadığı gibi her erkek de aynı değil
Senin cevrendekiker öyledir kullanik atmak ne ayrica
Her kıza aynı gözle bakmıyoruz sadece bunu söyleyim.
Yoo aynı gözle bakmam işime bakarım arkadaşça sohbetimi ederim
Zaten kızın karakteri iyiyse kendini hiçbişekilde kullandırtmaz
Cinselliği ön planda tutan erkek zamanında cinselliği düşünmediği kıyamadığı bir kadından kazık yemiştir.
Kapalı ve kendini korumuş kız buldugum anda piyasadan cekilecegim elbette anlasabilmek de önemli
Bahsettiği piyasa KS
Yok be bacı burada da var elbette de işte ayıklamak lazım xjslsjsks
Ya kullanıp atamaya calisiyor cogu yeterince iyi değilse ben de hic muhatap olmuyorum artık kullanıp atacaksa bari 1.90, damarlı bicepsli olsun yani
Ender de olsa var ama onu bulacaksinda evleneveksin de Allah yardımcın olsun
Kşr varsa sklir namuslu varsa sevilir
2 gözüm var. Başka hangi gözlerle bakabilirim?
Düzgün aklı başından ne istediğini bilen bir adamım ama karşıma düzgün bir kız çıkmıyor
Evet öyle
Benim için kadınlar cinsel objedir
Kimseye bakmıyorum kötü gözle
Var tabi tum insanlari genelleyemezsin
Vardır
Cogu öyle evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum bu soruyu neden sorduğunu, böyle hissetmen çok doğal. İnsanların niyetleri konusunda şüpheye düşmek, özellikle de ilişkilerde yaşanılan bazı deneyimlerden sonra sıkça karşılaşılan bir durum. Ancak unutma ki her insan, kendi değerleri ve karakteriyle biriciktir. 💫
Her erkeği aynı gözle değerlendirmek doğru olmaz. Kimi insanlar samimi ve derin ilişkiler arayışındayken, kimileri farklı niyetlerle yaklaşabilir. Önemli olan, senin karşındaki kişinin gerçek niyetini anlamak ve kendini koruyabilmen. Güvenilir karakterler elbette her zaman varlığını sürdürür. ✨