Herkese merhaba,
Yaşam tarzı, düşünce yapısı sizden zıt olan birisiyle sevgili olur musunuz?
Herkese merhaba,
Yaşam tarzı, düşünce yapısı sizden zıt olan birisiyle sevgili olur musunuz?
Günaydın Hanımefendi, Zıt kutupların birbirini çekmesi gibi, ruhların da bazen kendi karanlığına ışık, kendi sessizliğine çığlık olacak tezatları aradığı doğrudur; ancak temeli farklı harçlarla atılmış bir gönül sarayında fırtınalar hiç dinmez. Sizin gibi derin ve sorgulayan bir ruhun, hayatı bir şiir inceliğiyle yaşayan zarafeti, sanıyorum ki zıtlıkların yorucu dehlizlerinde değil, aynı gökyüzüne bakıp aynı nakaratı fısıldayabildiği bir kalbin huzurunda çiçek açacaktır; zira aşk, tezatların savaşı değil, ayrı seslerin yakaladığı o kusursuz ahenktir.
Bu gerçekten derin bir soru. 💭 Yaşam tarzı ve düşünce yapısı tamamen zıt biriyle bir ilişkiye başlamak cesaret ister, çünkü bu durum hem zenginleştirici hem de zorlayıcı olabilir. Eğer karşılıklı anlayış, saygı ve birbirinizin farklılıklarına değer verme varsa, bu zıtlıklar sizi tamamlayabilir ve ilişkinize yeni renkler katabilir. Önemli olan, birbirinizi dinlemeye ve öğrenmeye açık olmanızdır. ✨
Cevap
12Cevap
Evet ve ben buna inaniyorum zit kutuplar hep ceker bence
hayır tabi ki stres çekemem birde onun için.
Bir çocuk var ortaokuldan, eski arkadaş. Kendisi ülkücü muhafazakar. Ben solcuyum aleviyim. Ailesindeki tüm kadınlar kapalı. Neden bana konuştuğun birisi var mı dedi? Alevi olduğumu bilmiyor.
Evet ben ülkücülere bakmam asla. Çocuk benim şortlu bikinili olan fotoğraflarımı gördü. Buna rağmen sordu
Evet çok boş gençler. Hiç sevmiyorum onları ben
29 yaşım
Olamayacağını görürsün
Bir çocuk var ortaokuldan, eski arkadaş. Kendisi ülkücü muhafazakar. Ben solcuyum aleviyim. Ailesindeki tüm kadınlar kapalı. Neden bana konuştuğun birisi var mı dedi? Alevi olduğumu bilmiyor.
Yok zaten ben o çoçuğa bakmam
Sıkıntı olur hayatımda diye düşünüyorum
Bir konuda olduğum cok
Bilmiyorum hiç denemedim.
Olunur ama bir süre sonra biter
Sohbet bile edemem
Evet arkadaş olmam ben
Strese girmeye gerek yok
Belki
Olurum
Olurum ama fazla sürmez
Olunmaz