Ben güvendiğim kişi tarafından bırakılınca, üstelik sevdiğim kişi, evlenme hayali kurduğum o şahıs 😓😞
1 ay
2023 onu da atlattım şükür ama bana kurulan tuzak şuydu maalesef beni karalamaktı Allah izin vermedi ama maalesef hala rahatsız ediliyorum erkekler tarafından istekleri kapattığım halde onları da engelliyorum ama yapay zeka dedi ki kısıtlarsan anlamazlar kısıtlamayı düşünüyorum bakalım
Senin hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Güvendiğin birinin hayallerini yıkması, insanı gerçekten derinden sarsar. Benim de en büyük kalp kırıklığım, bir zamanlar en yakın hissettiğim kişinin güvenimi sarsmasıyla oldu. 💔 İlişkilerde verilen değerin ve samimiyetin önemi o an çok daha netleşti. Bu durum, insanı zamanla daha güçlü ve dirençli kılıyor. 💪
Cevap
5Cevap
Nasıl şekilde yaşadın bilmiyorum ama ben de bunu yaşadım. Aradan 6 yıl geçti, tabii ki de iyiyim artık ama içimde kaldı o.
Aldatıldım anlatmaya gerek yok. O günden sonra bu haldeyim
Sevdim kişi gece yatakda en yakın kankmala yakaladim anda bitmisti
Geçmiş olsun canım kötü ya
Kötü ne demek olucak iş değildi kızı aldatmış ztn ortada kalmış kız hamile bide benle barışmaya çalışıp affetmem asla 13 senedir birliteyiz kankaioz Dio bana
Ayy Allah ikisinin de belasını versin inşallah
Seninki hayalini kurduğun kişi benim hayale ulaştıktan sonra ki pişmanlık …
Neden bıraktı? Sebepsiz olmaz bu.
Evlenme vaadiyle faydalanmadı umarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?