O kadar zamanın da kendimizi her kese açıklamak ihtiyacı ve anlaşılmak istemişiz ki , artık zaten açıklama yapsakta, anlaşılmak istesekde anlaşılmayacağımızı bildiğimiz için tahammülümüz de kalmıyor, enerjimiz bitiyor anlaşılmayı beklerken kendimizi tüketmişiz..
Bırak dakik olmayı, zamanından önce bile giderim. Örneğin, bir yerde saat 13'te randevum var ise, olası yolda geç kalmaya karşı Google Haritalar'dan toplu taşıma rotasına bakarak varış saatimi 12:30 diye ayarlarım.
Offf bak bu konuda hiçbir şekilde rakip tanımam. Aşırı derecede dakikimdir. Yani öyle 10-15 dk gibi tanımlar kullanmam. 12 dakika sonra oradayım diyorsam 11 olmaz ya da 13 olmaz. 12. dakika mutlaka oradayımdır
Aslında bir yere erken gitmeyi sevmiyorum. O sebepten bir yere gitmeden ciddi ciddi ne kadar bir zamanda giderim diye hesap yapıp ona göre ayarlayıp kendimi çıkıyorum ki genelde tam zamanında orada olurum.
Dakik olmak, karşılıklı saygının ve sorumluluğun güzel bir göstergesidir bence. 😊 Ben her zaman buluşmalara zamanında gitmeye özen gösteririm, hatta çoğu zaman biraz erken bile varırım. Zaman yönetimi, ilişkilerde güveni artıran önemli bir unsurdur. Senin için de durum böyle mi? ⏳