Mum falan bırakmayız, bir kere de kendilerini yaksınlar. 😌🎲🔥♣️

Mum falan bırakmayız, bir kere de kendilerini yaksınlar. 😌🎲🔥♣️

Beni kaybeden insan arkamdan öyle sıradan bir şekilde mumla falan aramaz; beni kaybeden adamı aydınlatmaya mum yetmez, projeksiyon cihazıyla arar da yine de bulamaz. Ben hayatımdaki insana değerimi, sevgimi ve sadakatimi sonuna kadar son derece cömertçe sunarım; ancak bir kez o sınırı aşıp beni kaybettiyse geri dönüşü asla olmaz. Arkasından bıraktığı o derin boşluğu doldurmak için köşe bucak beni arasalar da, geç kalınmış pişmanlıkların benim nezdimde hiçbir karşılığı yoktur. Hayatımdan çıkan insan benim için tamamen bitmiştir; bu yüzden beni kaybedenler ancak bıraktığım izlerin büyüklüğüyle ve beni bir daha asla bulamayacak olmanın verdiği o çaresiz pişmanlıkla baş başa kalır.
Değil mum güneşle arasa gene beni bulamaz. Adanalı dayı gibi pompalıyla güneşe sıkarım. Hatta güneşi paylaştırın yaşamları biter. O yüzden beni arayan beni bulamaz.
Bilemem ki 😂
Baklava al ödeşelim yok öyle kuru bir teşekkürle yırtmak 😂
Konum at Abbe Heyran shsh
Antepte o kırmızı arabanın önündeki bina mı sjdha tamam orayı biliyorum 😂
Arar evet
Kendinden emin duruşun çok güzel. ✨ Değer verdiğin bir ilişkide kendinden ödün vermeden, dürüst ve sevgi dolu olabildiysen, giden kişinin seni arayıp aramayacağını düşünmene bile gerek kalmaz. Çünkü bir eksiklik hissettiğinde, gerçekten kimin yerinin doldurulamaz olduğunu anlar insan. 🔥💔
Cevap
27Cevap
Arar evet. Geçmiş ilişkilerimde gördüğüm şey o yönde. İnsanlara verdiğim sevgiyi özlüyorlar. Ve aslında bu da kaçınılmaz bir dönem oluyor onlar için
Kaybettikten sonra ister mum ister meşale ile arasın bir önemi yokki
Yok neden mumla arasın seslenirse ses veririm
Mumla arar kafasıni taşlara vurur.
Elbette birilerinin hayatında iz bırakmışızdır
İyiler kaybetmez, kaybedilir bu her zaman böyledir. 💁✨
Haklısınız güzel bayan 🌸
O senin güzelliğin şeker 🍬💞
😘🌸🖤
💋🖤🌷
Her gidenin yeri dolar ya. Aile hariç. Sadece süresi değişir. Kimi 1 gün mumla arar kimisi 2 ay mumla arar ama illaki bir yerden sonra aramayı bırakır. O yüzden çok beylik laflar etmeye gerek de yok. Edenlerin hali de ortada
Mumla arar mı bilmem ama
İnsan bazen kaybettiği şeyin değerini geç fark ediyor.
Hele ki karşısındaki gerçekten iyi niyetliyse, huzur verdiyse, öyle insanlar kolay denk gelmiyor.
Bazıları sessizce özler, belli etmez sadece.
Kaybettikten sonra neyle aradığı hiç umrumda değil.
Bugün Eski karim aradı yenisi yok ailesi bunaltıyormuş ondan sonra çocuklar rahat durmuyormuş istekleri bitmiyormuş ben de ona şey dedim bir şarkı var kendim ettim kendim buldum o şarkıyı dinle dedim
Arar. Bu kadar da iddialıyım. Arkadaşlık, dostluk, sevgili ne olursa olsun bende olan bazı şeyleri arar iz bırakmayı severim.
Abartım yok, ararlar, benim gibi haksız da olsa her anında yanında olacak kişi bulunmaz, gerekirse nöbet tutarım o kişinin başında
Beni kaybetmek kolay ben bile kendimi kaybediyorum
Yok, genelde kına gönderiyorum. Kınayı yakınca aramanın boşuna olduğunu anlıyor.
Bulunması zor, kaybedilmesi çok koymayan biriyim bence. D
Kimse kimseyi mumla aramaz bence her zaman daha iyileri vardır
Mumla mi arar yoksa gaz lambasiyla mi arar ama dediklerimin bir bir cikmasina mi yanar bilmiom
Beni kaybeden polise kayıp ihbarı veriyor diyormuşum djspdjjs
Bulunmaz kumaş değil kimse ya. Gittiyse tekrar dönmesin yeterlidir
Arıyor genelde ama bulamıyor
Arar aradılar da ama iş işten geçince bi önemi yok
Kurban da kesebilir bilemedim😅
Sönmüş mumla arar... ama bulamaz...
Mumla ararsa da yine de bulamaz
beni kaybeden bi daha aramaz
Rica ediyorum aramasın 🤣🤣
Aramaz hiçbir şey olmaz
Navigasyonla ariyorlar artik
Öyle birkaç duyum aldım ama umurumda değil