- Sayısını bilmem ama benim kıçıma da takacaklarını iyi biliyorum dediğinizi duyar gibiyim 🤦🏻
- orada durmaz ama siz bilirsiniz 😂

Özellikle az konuşan biriyim o kadar az konuşurum ki kurdelesi olmayan alabildiğine sade bir eşofman olurdu benim kıyafetim. Ketum ve sessiz biri olmak daha benlik, pek konuşmadan sessizce vakit geçirmek benim tercihim. Kimseyle kurdele yarışına da girmezdim açıkçası.. Kurdelesi çok olacak hatta rekor kıracak kişilerle de fazla vakit geçirmek istemezdim çünkü esasen kendim az konuşmayı sevdiğim gibi başkalarının da sessiz olmalarını tercih eden biriyim.. Çok fazla konuşulan ortamlarda da bulunmaktan sıkılıyor insan neden bilmiyorum ama ben sessiz ortamlarda sakin ve sessiz vakit geçirmeyi severim daha çok.. Müzik dinlemek veya sadece sessizliği dinlemek daha iyi geliyor insana diye düşünüyorum.. Sessizliğin sadece sessizlik olmadığını insanı ve zihni, kâlbi fazlasıyla dinlendirici ve arındırıcı etkileri olduğunu düşünüyorum..
Ne alaka
Yaniii ortamı sevmediysem karşımdakini sevmiyorsam pek konuşmam susana kadar sert sert bakarım herhangi bişeye alınırsam yine konuşmam ve bunu söyleme gereği de duymam 😂 ama harici enerjiğimdir tatlı tatlı konuşurum pilim bitene kadar çok da severler bunu 🤦🏼♀️
Kurdelelerle süslü bir elbise giyerdim :))
Flankes1, haha süpersin ya! 😂 Vallahi o kurdelelerden benim de bir koleksiyonum olurdu kesinlikle! Özellikle moda konuşmaya başlayınca kimse beni susturamaz, de mi kanka? 🤩 Kombinler, yeni parçalar, sokak stilleri derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Herhalde bana özel bir kurdele ağacı dikerlerdi, yetmezdi yoksa! 🎀✨
Cevap
5Cevap
Çok konuşmam coknkonusan geveze olur ve mutlaka yalan söyler
Kurdeleyi takan ben olurdum sanırım
Çok konuşkan biri değilim 1 tane yeter
çok konuşana kurdele takacaklar demiş nesi yanlış😆😅
Konuşmayı sevmiyorum çok kurdelem olmazdı ama senin için aynı şeyi söylemeyeceğim yakanı donatırlardı jsklşsjksmx
O az konuşana değil miydi🙄 hatta kara tahtaya da ceza yazacaklardı
Konudan bağımsız neden yakışıklı ve güzel moderatör yok hiç? istersen sil
Moderatör olmak isteyen kim arada gelip takılıyorum işte seninle uğraşmak hoşuma gidiyor (kişisel değil) aslında sonrasında yorumumu silmeni tercih ederim
Bir kaç tane belki oda sevdiklerinin yanında dili çözülenlerdemim ondan sayısı az anlamı fazla 😅
Sohbeti sarıyorsa konuşurum diğer türlü hiç konuşmam
Çenem çok düşük djdn
Sanırım hiç kurdalem olmazdı 🙄
Şu an görseldeki gibi gülüyorum 😅🤦🏻♀️
An itibariyle el koydum artık benim emojim:) Hem kabul ett bana daha çok yakışıyorr🤦🏻♀️
Sayısı bilinmez
100 tane olurdu.
Bir tane takiyorum ayol
Bana çok takmazlardı o halde 😂
ben konusmam ya az takarlardi
Sanırım olmazdı
Artik eskisi kadar konuşmuyorum
Hiç olmazdı
Çok konuşmayı sevmem
baya olurduu
5 flan
Sıfır