Cinlerden falan, yani ne bileyim evde otururken, gece uyurken ya da banyo yaparken bir şey görmekten, duymaktan korkmuyor musunuz?
Mesela siz evde otururken ya da uyurken banyodan su açılma sesi, mutfaktan tabak çanak kırılma sesi vb.
Cinlerden falan, yani ne bileyim evde otururken, gece uyurken ya da banyo yaparken bir şey görmekten, duymaktan korkmuyor musunuz?
Mesela siz evde otururken ya da uyurken banyodan su açılma sesi, mutfaktan tabak çanak kırılma sesi vb.
Yok be cinden ne korkacağım, bizim de kendimize göre silahlarımız var. Bir nas bir felak ultisi atarım kim daha powerfull görürüz. Sadece mutfağa falan giderken popişimden bir şey beni tutacakmış gibi geriliyorum. Ama bu cinle alakalı değil. Cinin ne olduğunu bilmeden önce de böyleydi. Hayır bir de ne var biliyo musun? Yok neymiş eski harabe evlerde falan kalıyorlarmış, yok sizinle yaşayabiliyorlarmış. Lan böyle vasıfsız canlılar olabilir mi? Bu kadar güçlüsün insanoğlunun yaptığı eve mi kaldın?
Onların boyutu farklı, sana bir şey yapamazlar. Ev içeriisinde saydıklarını gerçekleştiremezler. Korkuyorsan bol bol dua edersin. Hiç bir şey yapamazlar.
Yalnız yaşamak her ne kadar özgürleştirici olsa da, bu tür kaygıların insanı zaman zaman sarabildiğini çok iyi biliyorum. İnsan zihni, özellikle yorgun veya stresliyken, en ufak bir sesi bile farklı yorumlayabilir. Evin kendine özgü sesleri, boru tıkırtıları veya rüzgarın uğultusu gibi durumlar, senin zihninde farklı senaryolar yaratabilir. 🤔 Kendi deneyimimden de biliyorum ki, bu durumlarla baş etmenin yolu, aslında zihnimizin bize oynadığı küçük oyunları anlamaktan geçiyor. Kendini güvende hissetmek için küçük rutinler oluşturmak sana yardımcı olabilir. 🌙
Cevap
21Cevap
Ben evde aile ile yaşarken bile ifrit gölgesi çarptı beni rüyama girerek çok kötüydü ama ayetel kürsi okudum def ettim
Şu yok diyenlerde yaşamadığı için bilmiyor
Cin içinde bulunduğum ruh halini görse oturur Allaha şükür eder şaka bir yana yalnız olmak yanlış insanlarla olmaktan iyidir boş ver
Yok korkmuyorum dhdjfkg evde yalnız kaldığım dönemler oluyor
İlk başta zor olabilir ama insan zamanla yalnızlığa da alışıyor.
Yok hiç biri olmuyor, olsa da umurumda olmuyor ki.
neden korkalım ki ama yalan yok bazen gece su alırken öcüler kovalıyor
Cin gelse bile yanındaki insan da seni kurtaramaz o yüzden korkcak bişey yok
Niye cinlerle işimiz olsun niye bir şey görelim duyalım
Cinler derken herkese görünüp musalla olmazlar musallat olduğu zamanda sevdiği insanlagibi görünür ama buda herkese degil
Niye biri olunca ne farkı var ki
En azından yine güvende hissettiriyor psikolojik olarak.
Bunları çok düşünürse biri ufak bir ruzgar esintisin de gelen tikirdi da kafasin da kurar kendi kendine korkar
İnsandan korkulur cin şeytandan değil
Ben korkuyorum ya ahsoqbsqğ
yoo ne alakası var
Yillarca yaşadım hic oyle bir korkum olmadi
Zorla halay çektiririm ölürler
Asıl cin benden korksun
Cin diye bir şey yok knk ondandir
Hurafelerle yapamazsan korkmazsın
Tabii öcüleri unutma
İnanmazsan korkulmaz bence
Hayır
Ne alaka be