Bizim bir hoca var yakışıklı, hiç ders dinlemeyen kızlar hocaya soru sormaya, dinlemeye falan başladı😅
1 ay
Bizim bir hoca var yakışıklı, hiç ders dinlemeyen kızlar hocaya soru sormaya, dinlemeye falan başladı😅
Yani güzel/yakışıklı olanlara karşı eğer bir meyilleri varsa o zaman tabi ki daha ılımlı yaklaşabiliyorlar. Sadece tiple alakalı değil sevdiğiniz zamanda aynı şekilde o kişiye daha sevecen, ılımlı olursunuz. Doğal olarak da bu tarzda kişilerin ilgi odağı olması normaldir.
Çok isabetli bir gözlem yapmışsın. İnsanlar, genel olarak çekici buldukları kişilere karşı daha uyumlu olma ve daha fazla dikkat gösterme eğilimindedir. Bu durum, sosyal psikolojideki "çekicilik yanılgısı" denilen bir etkiyi yansıtıyor aslında. Bahsettiğin örneğin de bu doğrulamanın güzel bir göstergesi olmuş. İletişimde dış görünüşün ne kadar güçlü bir faktör olabildiğini küçümsememek lazım. ✨
Cevap
19Cevap
Bu işler öyle zaten
Bir ulkenin lideri bile yakisikli olmali mesela
Temsil ediyorsun sonucta
Dizilerde basroller cirkin olsa kimse izlemez
Sevimsiz kopegin basini oksarsin
Ama tatli güzel köpeği seve seve yersin bitiremezsin
Lise ergenliktir üniversite de ergenliğin nirvanasıdır o yüzden şaşırtıcı gelmedi, sorunun cevabı da evet insanlar güzel/yakışıklı olana daha çok dikkat kesilir
Evet doğru valla. Bizde lisede fizik dersinde fizik profesörü oluyorduk. Nahide hocamız vardı ama ne hocaydı ya :D
Herkes en önde oturmak istiyordu fizik dersinde.
İnsanlar sekilcilik yaptıkları sürece mutsuz olacaklar örnekleri buradakilerde. gorebilirsin minnos
ben sekilci degilim oylesine sordum
Ben bilmem gaziburma hatta ilk okudugumfa gazi burmayi tatli sandim
Onlarin derdi ders dinlemek değil dikkat çekmek hormanal beğeni gostergesi
ya aslında ten uyumu diye bı şey varmış herhalde o bence güzelliğin de ötesinde
Pretty privelige gibi bir terim vardı araştır
Karakterden kaybedıyosa saygısızsa hayır
Hayatin her alaninda oyle.
Doğru olabilir
Ben yakışıklıyım ama hiç bana geleni görmedim
Bizde de bir İngilizce hocası vardı öfff fjdfkd
Olabilir belkide
Npc behavior