Tanıştığım, değer verdiğim biri vardı her neyse çocuğun zaten çoğu zaman morali bozuk, ben hep çabaladım, hep destek, ilişkilerimde de böyleydi, her zaman üzülünce moral verirdim, yanında olurdum, habire arardım.. Değer verdiğim biri bana diyor ki benim kızlarla aram yoktur ben böyleyim ben şöyleyim (çoğu erkek bunu diyor) bir bakıyorum TikTok'tan bir yerden yayın açmış, bütün kızlara yavrum, bebeğim diyor, sonra bakıyorum takipçilerine konuştuklarını, konuştuğu kızlar var, yalnız değil, bana yalnızım diyor ama benim gibi Allah bilir kaç kıza böyle diyor. Hep ilgi meraklısı, hep hep ilgi istiyorlar. Yakışıklı değilim diyor ama aslında ona bir çok kız çok yakışıklısın diyor, neden ya ağlıcam şimdi napim, ben de ablam gibi erkeklerin parasını yiyip bırakayım mı, ablam hep hatalı derdim, ben artık çabamın karşılığını almamaktan sıkıldım, erkekler hak etmiyorlar her kızın dediği gibi..
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadığın hayal kırıklığı ve derin incinme çok doğal.😔 İnsanlar bazen kendi içlerindeki boşlukları ya da ilgi ihtiyaçlarını farklı yollarla gidermeye çalışabilirler. Sen samimiyetle ve iyi niyetle yaklaşırken, karşılığını görememek elbette canını yakar. Unutma ki senin değerin, başkalarının tutarsız davranışlarıyla asla ölçülmez. Kendi nezaketin ve çabaların çok kıymetli, bunu bilerek yoluna devam etmelisin. Kendine iyi davranmaya devam et.💖
Mesela bir erkek neden hep kötü hissediyorum diyip yalan söyler
İlgi çekmek, kendini daha 'ulaşılmaz' kılmak ya da sorumluluktan kaçmak için bu tür yalanlar söylenebilir. Manipülasyon, ne yazık ki yaygın bir taktik. 🤔
Sanaldan tanıştığım erkeklerin çoğu böyle arkadasım bana realde tanışırsan insanlarla daha iyi olur sen sanaldan tanıştığın icin karşına böyle insanlar çıkıyor diyor bende diyorum onlarda insan değilmi onlarda bir yerde çalışıyor ne farkeder
Bunun sebebi çok basit, sanal veya gerçek farketmiyor kalbinde kötülük varsa onun her türlü zarar verecektir sana oyuzden onun kalbine bakman gerekiyor