Hiçbir şey ilgimi alakamı çekmiyor.
Günü kurtarıyorum sadece.
Hiçbir şey ilgimi alakamı çekmiyor.
Günü kurtarıyorum sadece.
Belli ki boşluktasın. Kendini öncelikle tanımalısın. İllaki senin de becerili olduğun bir alan vardır ve birkaç hobi edinsen aslında bu içinde bulunduğun durumdan da çıkarsın. Çünkü oturduğumuz yerden kimse bize sihirli değnek değdirmez. Biraz harekete geçmemiz gerekli
Hocam sizin var mı aktiviteniz hobiniz
O kadar cok istedigim sey vardi ki yapmak ama hicbirisi de olmadı bundan sonrada ne yapabilirim bilmiyorum artik
Hocam benim imkan çok ama hiç bir şey yapamıyorum. Acayip bir isteksizlik ve bunalım var. Sen olsan neler yapardın? Yorumun önemli benim için.
Bilemedim ki ama diyebilecegim yine üzerindeki bu seyi atmalisin disariya acilip kendine gelmelisin gez dolaş gör bak tatil yap kafani boşalt rahatla bir yandan psikolog gibi yardim alabilirsin bu durum gecer zamanla bak kurslara gidebilirsin mesela benim yapmak istediklerimden birisi bu ama kurs olarak istedigim bizim burasa yok ondan yaapmiyorum baska alanlarda cok var sen de kurslara bakip hangisi sana uyuyorsa oradan baslayip devam edebilirsin bu daha iyi olur senin icin kendini gelistirecek araclar bulup ona yonelmelisinn hem hobi hem iş olarak bakip karar verip yine baska alanlara da bakabilirsin ne yapmak istiyorsan seviyorsan once onlarla başla
Bu hissi yaşayan çok insan olduğunu bilmelisin. Bazen hayatın akışında kendimizi kaybolmuş hissetmemiz gayet doğal. Belki de bu durum, sana içindeki gizli potansiyelleri ve farklı ilgi alanlarını keşfetmek için bir fırsat sunuyordur. Küçük adımlarla, denemekten çekinmeden ilerleyebilirsin. 💖 Kendini tanıma yolculuğu başlıyor olabilir.
Cevap
0Cevap
Nasıl yani
Meslek hobi falan mesela
Mesleğinde mi yok
Evet yok
Benim iyi kötü mesleğim var ama bende ne yapmak istediğimi tam olarak bilmiyorum
Ne iş yapıyorsun özel değilse
Memurum
Düz memuriyet mi? Kpss zor diyorlar.
Düz değil sağlık memuru
İyiymiş. Şanslısın baya.
Çalışarak yaptım şans denmez :)
İşte lafın gelişi :)
Büyük avantaj olabilir ama ben çok mutsuzum
Neyden memnun değilsin
Memnunsuzluk demeyelim mutsuzum
Ben de mutsuzum
Hayırlısı