Aslında tanıdıktan sonra sarıyor ama yeni tanıştığım insanlarla sarmıyor, bazen sohbet ilerlemiyor gibi hissediyorum
1 ay
Aslında tanıdıktan sonra sarıyor ama yeni tanıştığım insanlarla sarmıyor, bazen sohbet ilerlemiyor gibi hissediyorum
Kafa dengi değil ya da ortamdan çekindiğin içindir. Normal bir durum bu. Fakat ilk izlenim her zaman çok önemli. Son zamanlarda bende kendimde bu sorunu çok ciddi yaşıyorum, eskiden böyle değildim. Yavaş yavaş sosyal zekan gelişirse daha iyi olacaksın, ama özgüveninin iyi olması lazım her şeyden önce.
Evet özgüvenim tam aslında kendime çok güvenirim de her konuda ama sosyal değilim belki yüzden yani fiziksel olarak görünüşüm dikkat çeker ama ilerisi olmuyor gibi hissediyorum bilemiyorum
Şimdi sanalda ve sosyal hayatta farklılıklar var. ondan dolayı çekiniyorsun. Bunu zamanla aşarsın, ortamlarda daha rahat olursun.
Güzel kızım diye belirtmen çok gereksizdi iletişimin ta burdan sorunlu olduğu belli kibirli bir karakter yapın var. İletişim yeteneğini arttırmak istiyorsan insanlarla iletişime devam etmen gerek.
Ne alaka yani demek istediğim ilk fiziksel görünüşümden etkileniyorlar ama ben sohbetim de karakterimden de etkilenmelerini istiyorum anlıyor musun?
Onun için çok fazla insanla konuşacaksın ama flört anlamında değil.
Evet sosyal değilim belki o yüzden 😞
Evet
Nasıl sosyal olayım sence
Çevre edinerek iş güç veya konserler etkinlikler kurslar buralardan.
Anksiyete de var ama onu ne yapayım
Kaygı anksiyete bunlar hep geçer gider. Fazla kafana takmamaya çalış. Herkesin bu ülkede sorunu sıkıntısı var. Anksiyeteye neden olan şeylerle yaşa. O düşüncelerden kaçmaya çalışırsan da daha çok kafaya takarsın.
Güzelliğinle birlikte sohbetinin de insanları etkilemesini istemen çok doğal bir arzu ✨. Yeni tanıştığın kişilerle sohbeti ilerletmek için, karşındaki kişiye gerçekten ilgi göstermen ve açık uçlu sorular sorman harika bir başlangıçtır. Onların anlatacaklarına odaklandığında, hem kendini daha rahat hissedecek hem de samimi bir bağ kuracaksın. Kendine güveninle sohbetlerine sıcaklık katabilirsin! 😊
Cevap
34Cevap
Sohbetin sarmıyorsa karşıdaki sohbet etmeyi bilsin.
Değil mi ya
Ortak noktan olmayan insanlara karşı öyle olan normal.
Ama biriyle bir süredir tanışıyorsan mutlaka ortak konular oluşmaya başlıyor.
Beni sevmez ler ilk tanıyanlar sonrada yapamazlar hatta itiraf ederler ilk zaman seni hiç sevmedim diye 😂😂
Yavaş yavaş yeni insanlarla sohbet ederek geliştir kendini
sosyalleşmen gerekiyor farklı insanlar ile tanış ve kendini keşfet kendi hatalarını eksikliklerini gör
Küçük adımlar yöntemi işe yarayabilir. Mesela bu soruyu gizli olarak değil herkese açık sormakla başlayabilirsin.
Gözlerinin güzelliği yeter bence konusmaya gerek yok
Kariı tarafın dikkati başka şeye kayıyor ve onların sohbeti sarmıyor olmasın?
Belki de ortak hoşlantılar yoktur ya da konular yoktur. Bir de böyle düşünmek lazım
Şimdi saran birilerini bulursun
Sarmasın sende böyle güzelsindir
Kimin sohbeti akıcıki 😅
Hııı, tabi, doğrudur tarzı cümleler kullanma mesela
Top top uygulamasuna gir orada alışırsın sesli sohbet var
Uzulme kabul eden eder etmeyen gider
Üzülüyom ya
Canimya
Yas kacti
sanane?
Hayirdir
hayır gbngjbn