eşim sürekli sevdiği şeyler hakkında saatlerce konuşmayı çok seviyor ya da fikirleri hakkında ama bu durum beni çok bunaltıyor, ilgim olmayan şeyler hakkında dakikalarca bir şeyler dinlemek istemiyorum bazen çok fazla sinirlenip susmasını söylüyorum o zaman bana ona karşı çok kaba ve bencil olduğumu söylüyor sevdiği şeyler hakkında hiçbir ilgi vermediğimi söylüyor bu yüzden çoğu zaman üzülüyorum ve kendimi kötü hissediyorum bunalsam bile dinlemeye çalışıyorum ama gerçekten saatler sürüyor ve hiçbir şekilde ilgimi çekmiyor ayakkabı alması gerektiğinde 1 haftadır saatlerce ve dakikalarca sayfadaki tüm ayakkabılar hakkında yorumunu dinledim ve sorunun bende mi onda mı olduğunu anlamıyorum, ben sevdiğim hiçbir şey için ona dayatma yapmıyorum ya da saatlerce konuşmuyorum. çoğu zaman bir şey için yorum yaptığım zaman o benden daha çok yorum yapar ve yine o zaman tamam sus artık diye sinirlenmeye başlıyorum gittikçe bu duruma tahammülüm kalmamaya başlıyor ona karşı nasıl yaklaşmam gerektiğini anlamıyorum dün yemek videolarından nefret ettiğim halde sevdiği kanal olduğu için 1 saatlik videoyu izlemek zorunda kaldım ve bir noktada uyuya kaldım bu yüzden sinirlendi. marketten farklı yiyecek vs. aldığı zaman tüm yiyeceklerle kıyaslama yapıp saatlerce konuşabilir gerçekten ne yapmalıyım? bu durumdan rahatsız olduğumu biliyor ama hiçbir şekilde değişmiyor, değişmesi gereken kişi ben miyim?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer