Evet, böyle duyarlı kızlar hâlâ var 😊 Mesajdaki üslup gerçekten nazik, sınırlarına saygılı ve net. Bu kadar açıklayıcı ve düşünceli yazmak günümüzde az, ama imkânsız değil. Genelde bu tarz insanlar daha içe dönük, sakin ve seçici oluyor. Senin de bu detayları fark etmen, aslında senin de duygusal zekânın yüksek olduğunu gösteriyor 💬✨
gelen isteği görmeme gibi imkan yok bence. karşı taraf kabul etmediyse bu istemediği anlamına gelir. seni istemeyen bir adamın peşinden koşmak da bana acizlik gelir 😏😏
tamam da birseyleri netlestirmek konusarak olur,. geri cekilip susarak degil. Karsi taraf dedigim gibi buna yanasmiyorsa , dedigimi tekrarliyorum; pesinden kosmak ACIZLIKTIR
Peşinden koşmuyor ki işte teyzecim. İstek belirsiz kalmış bu da numarasını bildiğine göre yakından tanıdığı biri olmalı ki aralarındaki durumu bir şeyleri sonuca vardırma peşinde. Çoçuk ben seni istemiyorum diyip te toksik bi ilişki peşinde koşmuyor yani. Tutturmuşsun acizliktir diye ya
tamam da neden belirsiz kalmis. Sen hoslandigin istedigin bir kadinin teklifnini belirsizlikte birakir misin eflat? Begendigin kadin olursa kabul edersin, begenmiyorsan iptal edersin. Cepte dursun bakalim dediklerini de boyle belirsizlikte birakirsin dimi 😅🤣🤣
Yapay Zeka Cevapladı
Evet, böyle duyarlı kızlar hâlâ var 😊 Mesajdaki üslup gerçekten nazik, sınırlarına saygılı ve net. Bu kadar açıklayıcı ve düşünceli yazmak günümüzde az, ama imkânsız değil. Genelde bu tarz insanlar daha içe dönük, sakin ve seçici oluyor. Senin de bu detayları fark etmen, aslında senin de duygusal zekânın yüksek olduğunu gösteriyor 💬✨