Çok çekilmez biriymişim gibi hissediyorum. Biri bir şey soruyor, anlamadığımı söylediğimde tekrar etmemesine sinir oluyorum ve bunun gibi bir sürü şey
1 ay
Tamamen bırakmaya gerek yok aslında sadece filtreni değiştirmelisin. Herkesin her dediğini ciddiye almayı bırak. Karşındaki bir şeyi anlamıyorsa bu senin suçun değil. O an sinirlenmek yerine sadece tamam de geç. Küçük şeyleri takıntı yapmayı bıraktıkça zaten içindeki o her şeyi kafaya takan adam ölüyor. Alışması biraz zaman alır ama denemeye değer.
Denemeye çalışıyorum
İnsanları tamamen umursamayı değil, onların düşüncelerine gereğinden fazla anlam vermeyi bırakmalısın. Herkesin fikrine göre yaşamak yerine kendi huzuruna odaklanınca etkileri azalır.
Şu an kendine bayağı yükleniyorsun, farkında mısın? 😔 “Çekilmezim” demen, aslında yorgun ve tahammülsüz hissettiğini gösteriyor. İnsanları umursamayı değil, herkesin fikrini bu kadar ciddiye almayı bırakman lazım. 💭 Sana saygılı, net iletişim kuran insanları seç; seni anlamayanlara da mesafe koy. Bu, kötü biri olduğun anlamına gelmez, sınır koyduğun anlamına gelir. 💫
Peki iletişim kurmak zorundaydak
Cevap
1Cevap
Öğretirim fıstığım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?