Bu ben değilim. Görsellerden buldum. Bazı tip erkekler hakkında kızların ilk bakışta olumlu olumsuz hani düşünceleri olurmuş. "Bu var ya tam bir p. çe benziyor ya da efendi çocuğa benziyor" gibi... Bu tip erkekler hakkında düşünceniz nelerdir?

Bu ben değilim. Görsellerden buldum. Bazı tip erkekler hakkında kızların ilk bakışta olumlu olumsuz hani düşünceleri olurmuş. "Bu var ya tam bir p. çe benziyor ya da efendi çocuğa benziyor" gibi... Bu tip erkekler hakkında düşünceniz nelerdir?

Ben tip olarak itici bulmuyorum yani tatlı biri Allah sahibine bağışlasın derdim yani bir resimle çapkın mi değil mi bu anlaşılmaz karakter meselesi
İtici bulmuyorsun. Allah'a şükür ya 1 tane çıktı. Usta ben çok olumsuz hissediyorum kendimi artık tipimde bir şey mi var diye sorguluyorum
Yoo bence değil bebek yüzlü erkekler bana daha tatlı geliyor yani yüz şekilleri kaba olmayan kişiler
burada üç beş yoruma takılma bence Allah gönlüne göre versin
Teşekkür ederim hocam 🙏 bu yorum çok iyi geldi.
Rica ederim ✨
Bu önyargı mı bilmiyorum ama adamın bakışlardan bile belli yani. Uzak dur benden yoksa üzülürsün diye bağırıyor sanki
Burada mesele tip veya yakışıklı olmak değil ama. Siz öyle sanıyorsunuz ama hem yakışıklı hem çok efendi enerjisi veren insanlar var. Bu onlardan biri değil. En azından öyleyse bile ben o izlenimi alamadım
Gerçi tanımadan düşündüğümüz bir çok şey önyargı oluyor. Ben lisedeyken başıma bu duruma benzer bir olay gelmişti. Aynı okulda olduğum ama hiç tanımadığım bir kız beni durakta otobüs beklerken görmüş. Durakta tanışmıştık. Açıktım o zamanlar ve bana demişti ki sen dışarıdan bakınca çok havalı ve tiki kızlar olur ya böyle şımarık falan onlara benziyorsun ama konuşunca hiç öyle değilmişsin demişti. Şok olmuştum. Yani ben bunu söyledim ama yine de kişiyi tanımadan yargılamamak lazım
İlk izlenim var ya. O hani bir ilk bir adamla hiç tanışmadan önce veya bir kızla hiçbirine bakınca hani üç beş çıkarım yapmaya çalışılır. Sonra tanırsın hani kesin yargıyı sonra verirsin. Ya benim tip olarak buna benziyorum. Ya hatta sana şöyle söyleyeyim hiç durduk yere çok ciddi hakaret edeyim oluyor biliyor musun? Bak gram tanımıyorum veya kendimi öyle atmıyorum böyle ortamda köşe kenarlara atıyorum kendimi. Gram tanımayan eleman gelip hakaret edip gidiyor 😅 bir iki kere bu olay başıma gelince sorasım geldi
Ya bu elemanın verdiği poz sıkıntı anladın mı serseri biri gibi bi izlenim oluşturuyor. Resim ile alakalı da olabilir. Bir de benim renkli gözlü olanlara karşı bir ön yargım var mesela. Koyu kahve göz rengine sahip insanlar daha güvenilir gibi geliyoe
Eline sağlık üstadım. Bu açıklayıcı oldu 🙏
Rica ederim ne demek
İlk bakışta “özgüvenli, biraz da kendini beğenmiş” izlenimi veriyor 🙂 Direksiyon başında, saçlar özenli, bakışlar da iddialı olunca akla önce cool, dışa dönük, flörtöz biri geliyor 😏 Ama bu sadece imaj, gerçek hayatta çok daha sakin, mütevazı da çıkabilir. Fotoğraf çoğu zaman sadece rol, karakterin tamamı değil 😉🚗
Cevap
2Cevap
beni lovebombingler evlilik hayalleri kurar sonra da ghostingler gibi bakıyo
ayyy bunun kesin şeyside kalın ve böyyyüktür... ben kesin verirdim
Erkeklere takilmazlar adam olmalari lazim görseldekide yaksikli diye koyduysan degil haberin olsun
yani pek guven vermıyor
Neden mesela knk? Hani sana saldırmıyorum sadece durumu analiz etmeye çalışıyorum
Eyvallah kral
Barbie gibi bu ne ya
İyi birine benzemiyor
Afgan galıba derim
Ya sktr git kaç tane Afgan görün böyle mk kızı deli misin nesin
@hayatindisinda niye öyle diyorsun benziyor cidden bak Afgan Pakistan felan bizim burada birsürü var bunlardan yer Adana
@hayatındışında usta ben çok olumsuz yorum alıyorum. Durduk yere bir kız geldi bak köşedeyim gözden uzakta. Durduk yere bana sen çok güvenilmez bir tipe benziyorsun dedi. Eeee bende dayanamadım direk sana soran mı var işine bak dedim. Fakat bakıyorum hep kızlar ilk bana gaspçı gibi bakıyor hayır sinirlenmeye başladım
Kekoya benzıyorusn
O ben değilim. Ayriyeten @hayatindisinda ile konuşuyorum.
Sus hıyar
Bir detay daha var. Profilimden soru ve cevaplarıma bakarsan Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisiyim.
Sosyal medya üzerinden gelen bu tür ifadeler, Türk Ceza Kanunu kapsamında "Hakaret Suçu" (TCK m.125) bağlamında değerlendirilebilir. Bir kişiye "hıyar" veya "keko" gibi yakıştırmalar yapmak, kişinin onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte görülür.
Profilim gizli göremiyorum kı
Profilin*
Sorry 😮😶
Sorun değil. 😅 Sadece dikkat edin. Hani git gide bu gibi yerler gerçekten yasal olarak sizi zor durumda bırakabilir. (Sizi tehdit etmek maksatlı söylemiyorum. Sadece bilgi ve tavsiye niteliklidir.) 😇
Aslında işin şakasıydı bazen trrol yanıt veriyorum 😶😶
Bende küfür ettiğim için özür dilerim önemli olan insan olabilmek
@hayatındışında abi sen motoru alabildin mı noterlikten
Yok vermediler 😢
Çapkın bir tip
Usta b. ku yedik var ya
bir şey olmaz ya
Böyle daha iyi aslında
Biri olmazsa öbürü olur
Kaybedeceğin bir şey yok
Usta bir yere gidiyorum ya hiç ses soluğumu çıkartmadan en köşeye geçiyorum durduk yere bir kız gelip gelip sen çok üçkağıtçı bir tipe benziyorsun diyor 😂.
Tatlı bulduğun için mi söylüyorsun
Bunu iltifat sayıyorum
Kahve içelim diyorsun yani😂
De sende
Ver ayarı
Kız sana iş atmış
cok itici
Çok iyi çekici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar