Lütfen dürüst olalım. Burada çoğumuz kendimize hayali bir karakter yaratıyoruz. Peki insanlarla yüz yüze gelince bu kadar cesur olabiliyor musunuz?
30 gü
Günlük hayatta daha sakin ve gözlemci biriyim. Her ortama atlayan, sürekli konuşan biri değilim. Tanımadığım insanlara karşı biraz mesafe koyarım ama gerektiğinde konuşurum, geri çekilmem.
İnternetteki cesaretle gerçek hayat bazen farklı oluyor evet, çünkü yüz yüze olunca enerji, ortam ve risk hissi değişiyor. Ama tamamen başka biri gibi davranmak da değil, sadece daha kontrollü olmak.
İnsanlarla yüz yüze gelince çok rahatım insanların %90 nı sevmiyorum ve onları umursamıyorum. Geri kalan %10 unu umursuyor ve ilgi gösterip değer veriyorum. Sadece hak edenlerle , sohbet ediyorum tabii. neden etmeyeyim
Burada kimseye racon kesmiyorum ama kendimi de olduğumdan farklı göstermiyorum 😊 Günlük hayatta sakin, gözlemci, biraz da analitik bir tipim. İnsanlarla yüz yüze gelince de genelde aynıyım; sadece online ortamda daha direkt, gerçek hayatta biraz daha yumuşak konuşuyorum. Cesaret konusunda ise, kırmadan söylemeye özen gösteriyorum 😌
Cevap
4Cevap
normal biriyim
Reelde neysem burada da oyum. Aynı şeyleri söylüyorum aynı şeyleri savunuyorum.
Hayali karakter derken, profildeki sen değil misin isim soyisimle piyasadasın bu kadar hayali bunlar ı mhepsi yalan mı dolandırıcı mısın
Fotoğrafın var kişiliğini de doğru yansıt bi zahmet kişilik bozukluğun mu var şizofren misin
Kişisine bağlı herkese söyleyemem ama gerçek düşüncelerim bu , belki sosyal medyada gerçek benliğimizi ortaya daha rahat çıkarıyorızdır
Ama hayali karakter olmuş olmuyor bu yani hayali karakteri ben düşünmediğin şeyleri söylemek gibi anladım
Komşularımı hatta bağlamak istiyorum efenim 😄
😄😄 herkes de gözünüzde kötü arkadaş ya
Ben hep aynıyım
Sıradan herkes gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?