100 kişi az geldi 1000 kişi mi desek acaba😅 bilemedim ama bu kişiler senin için ne der sence?

6 Mayıs 2025
100 kişi az geldi 1000 kişi mi desek acaba😅 bilemedim ama bu kişiler senin için ne der sence?

6 Mayıs 2025
Beni bilen bilir, nasıl biri olduğumu gerçekten tanıyanlar zaten ne derse içten der. Elbette arada beni yanlış anlayan ya da işine gelmediği an farklı konuşanlar da olur, o da onların bakış açısı. Ama genel tabloyu sorarsan, çoğunluk samimiyetimi ve niyetimi görür diye düşünüyorum. Hatta bugün burada bir arkadaşın yorumunda benden bahsetmesi de ayrı bir tebessüm ettirdi, buradan selamlar, saygılar. 'f'
İyi uşak derler herhalde bilemedim 😀
İyisin iyi yaa
Yakalarsa affetmez 😈🤣
Olabilir derler 🤣
100 kişinin çoğu iyi insan der benim için.
Aralarında alıngan diyende olabilir inkar etmiyorum bunu. Çünkü ben sevdiklerime çok değer veriyorum. Normal olarakta onlardan değer görmek istiyorum. Ilgiyi az görürsem alınmam normal yani.
Iyi insanımdır ama artık sadece bana iyi olana iyiyim. Artık herkese iyi olan Sinem yok...
Bence bana sorulan çoğunluk “İrem biraz fazla gözlemci, her şeyi fark ediyor” derdi 😄 İnsanların ruh halini, mimiklerini çabuk okuyorum, bu da bazılarını geriyor, bazılarını rahatlatıyor. “Tatlı ama tehlikeli, zihin okuyor sanki” diye de eklerlerdi muhtemelen 😂🎭
Cevap
23Cevap
Sesli yorum yapmak istedim 🤗
Maşallah çok güzel ama gereğinden fazla değer vermek insanı yorar. İşte bu yüzden de kırılgan bir kadınsın geri dönüşler olsa bile gerek yok. Bem geri dönenleri ve ozurlerini kabul etmiyorum. Bir kere yapan yine yapar.
Sen iyi bir insan olmaktan yinede vazgeçme ama bir kalkanın olsun, kendini koru dünya acımasız senin gibi benim gibi kadınların iyi niyetini insanlar anlamıyor.
Sadece kendini ve çocuklarını mutlu et. Gerisi zaten geliyor.
Teşekkür ederim sesli cevap için.
Benden de naçizane tavsiyeler bunlar. Umarım haddimi asmadim. Sanırım 49 yaş bana tavsiyeler verme haddini vermeye başladı 🤣
😘😘
Rica ederim olur mu oyle şey çokta haklısınız ama işte yaradılış diyelim değerli nasihat ve sözleriniz asıl ben teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏🥰🌺
Seninde 🩵
🙏🥰🌷
Kendi halinde, dürüst, sözünde duran, güvenilir ve soğuk birisi olduğumu söylerler. tabi sevmeyen de çıkacaktır illa ki çünkü bazılarının yüzüne gerçekleri çarpmak tokat atmak gibi bir huyum vardır.
Çevremde 99 u iyi der.. buradakiler diyeceksin 🤦🏻 beni tanımamı istedikleri kadar biliyorlar , ama hiç bilmeyenler daha çok biliyormuş gibi davranıyor..
100 ün 99 u aynı şeyi söyler hem psikopathem deli hem asık suratlı hem mesafeli durup hemde insanlarla nasıl bu kadar iyi anlaşıp herkese iyi geliyorsun derler
Muhteşem ötesi biri derler😂 araya arkadaşlarımı da sıkıştırdım mı o iş tamamdır..
Çok saf derler benim ama kötü yönden değil.
Çeşitli şeyler soylerler ya eper siteden bahsediyorsak. Çevremden bahsediyorsak yarımdsever iyi kalpli iş çözen zeki bi duruşu olan karizmatik dünyanın en yakısıklı erkeği falan jkabfajs konustukça dozu arttırıyorum susayım en iyisi.
benim hakkimda kotu soz soyleyecek pek insan cikmaz 😇.
Cikarsa da insan degildir o 🤪🤪
Sana kötü diyen bizden değildir 😂
@r_engarenkyollar oyyy yerim bebisim.😚🥰
@wkertenkele sesli yorum yapmak istedim 🥰
https://voca.ro/13J3pSgodPl4
@r_engarenkyollar seviliyorsun 😘
https://voca.ro/1heux3tiU7PZ
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏❤️ her şey gönlünce olsun inşallah ağzına yüreğine sağlık 🙏🌸🌹
@r_engarenkyollar 💗💖✨️
Biri hiç konuşmayı sevmiyor çok negatif soğukkanlı der, Biri de gayet sıcakkanlı çok pozitif der Ortaya karışık biraz Kişiye bağlı yani
Kibar, nazik, saygılı, merhametli derler a bir de çocukları çok sever derler
Söylüyorum
Yüz kişi yoktur beni tanıyan 🤣
Odunun teki kendini begenmis kendini bişi saniyor slak öküz hepsini bunu soler kesin :D
O kadar insanı nerden bulalım jdjsjs o kadar tabıdığım yok
Yüzde 99u olumlu güzel şeyler söyler. Çünkü içinde art niyet olan kötü kalpli biri değilim.
Simdi soruyu o 100 kisiye sormak lazim ☺️
Ben onlarina yerine ne cevap vereyim ki...
Tabi karsindaki kisi de beni ne kadar taniyordur o da mühim
Kuyruk acısı olan istisna arkadaşları saymazsak genel olarak söylenecek ilk kelime;
Sağlam adam.
Dıştan sert ve asabi derler kesin ama. taniyinca hicte öyle. olmadigimi söylerler
Herkes farklı birsey söyler, herkese aynı değilim çünkü
100 kişinin 95inin yorumunu söyleyim gittiği her yeri çiçek açtırır derler
Saygı duyar herkes
İyi zararsiz sert ve ters biri diyebilirler
Çok eğlenceli rahat bir adam her eve lazım derler :)
Ben asosyal yaşıyorum beni kimse tanımaz kısa cevap 100 kişiden biri bile tanımaz çünkü ben tanınmak istemiyorum
Hangi 100 kişi olduğuna bağlı ablam 😂
Sen göster biz onlara soralım 🤣
100 kişi ayarlayıp haber vereyim sana ablam 😂 benim tanıdıklar hiç güven vermıyor 😂
Tamam anlaştık🤣
Saygılı, çalışkan, sessiz ve çok mesafeli derler
Dominant derler dkdkkd
Sormasak daha iyi sanki 😂
Yardımsever ve açık sözlü
İyi efendi derler
ne kadar da hanim hanimcik akilli bir kiz
çok inatçı derler shdg
Bilemiyorum ama iyi çıkar büyük oranda
Ne derlerse desinler.
İyi kalpli duygusal ve yılan der bazıları da kesin
Bilenler bilir beni hep efemineyim ben