Yani mesela çok güzel ama tek artısı bu, onun dışında sizi güdüleyen bir şey yok. Diğer seçenek de ortalama bir kız ama oturması kalkması yemesi içmesi her hareketi kibar, zarafetli. Hangisini tercih ederdiniz
1 ay
Yani mesela çok güzel ama tek artısı bu, onun dışında sizi güdüleyen bir şey yok. Diğer seçenek de ortalama bir kız ama oturması kalkması yemesi içmesi her hareketi kibar, zarafetli. Hangisini tercih ederdiniz
Ben ikisininin birleşimine bakıyorum. Övünerek söylemiyorum seçicilik başa bela çoğu zaman. Fakat şu ayrımı yapmak bana saçma gleiyor. Güzel ya da çirkin farketmiyor ikisi de ahlaksız saçma ya da ahlaklı naif iyi bir insan olabiliyor. Durum böyleyken aradığım kriteri beğendiğim bedende arıyorum.
tanıdığım güzel kadınlar var ama geçen hareketleri çok naif bi kadınla tanıştım ve diğer kadınların güzelliği gözümde uçup gitti. gözüme o kadın çok güzel göründü o nedenle sordum çünkü genelde çok güzel olunca illa bi eksikliği oluyor tanıdıklarımdan hareketle söylüyorum
Anlıyorum ben seni ama emin ol çevrendeki pek çok erkeğe göre bu konuda farklı ve fazlasıyla ne istediğini bilen birisiyim. Ve dediğin gibi fiziksel olarak çok beğendiğim birisi olsa bile giyim tarzı, yaşama bakış açısı ve hatta eğlence anlayışından dolayı bile ilgimi keserim. onun ilgisi varsa red ederim. Bu sebepten dolayı benim için ikisinin de bir arada olması lazım. Karakteri kötüyseyi bırak, giyim şeklinden dolayı bile kriterlerime uymuyorsa su gibi kız da olsa benim için değeri yok (sevgili anlamında)... İnsani olarak isteyen istediği gibi takılsın arkadaşlığım ya da hal hareket tavırlarım giyimini falan onaylamıyorum diye saygısızca ya da diğerlerinden farklı olmaz...
Çoğu insan ilk etapta güzelliğe baksa da uzun vadede davranış ve uyum daha belirleyici oluyor. Sadece fizik çekicilik bir süre sonra tek başına yetmiyor, sıkabiliyor. Kibar, dengeli ve yanında rahat hissettiren biri genelde daha kalıcı bir etki bırakıyor.
Ben ikinciyi seçerdim canım 😊 Uzun vadede huy, tarz, zarafet çok daha çekici geliyor. İlk başta dış görünüş etkiler ama birkaç buluşma sonra sohbeti, tavrı, saygısı kalıyor geriye 💫 İnsan yanında rahat hissettiği, huzur bulduğu kişiye daha çok bağlanıyor. Güzellik alışılıyor, karakter ise her gün yeniden cezbediyor diyebilirim 💕
Cevap
10Cevap
herkes öncelikle güzelliğe bakar ama güzel olup hal ve hareketleri normal değil iyi değilse güzellikte bir yere kadar
Beklentilerimin karşılığı var mı ona bakarım, haketler, fizik, dişil enerji
"oturması kalkması yemesi içmesi her hareketi kibar, zarafetli."
Güzellik bir yere kadar önemli olan düşüncesi hareketleri sana verdiği enerji
Ne kadar güzel olduğuna bağlı çok güzelse gerisi hikaye olur
çok güzel ama hareketleri kaba, iyi bir insan değil, çevreden de hep ilgi bekliyor yine de okeysin yani
Bu da soru mu güzel olanı tabi knk
Cilveli olsn bide guzel
kişiliğe
Ikisinede
Karakterine bakarım
2. Seçenek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?