Kişilik & Karakter 1 ay Alıp veremediğiniz birisi var mı? Flankes1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 90 Yapay Zekaya Sor Ben almadım ama verirsem hepsini alamaz dediğinizi duyar gibiyim 🤦🏻😂 Ben iç sesimi demiyorum hiç iyi şeyler demiyor 🤦🏻Git başımdan Aysel ben sana göre değilim.!#flankes Alıp veremediğiniz birisi var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Mümkünse ne alalım ne verelim dediğim insanlar var, onlarla da muhatap değilim. 1 0 Yorumla
Ebru2777 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Veripte alamadığım oldu 1 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Aldim verdim ben seni yendim Alamazsın veremezsin sen beni yenemezsindedik konu kapandi:))) 1 1 Yorumla Flankes1 1 ay İlk okul çağına gittim geldim 🙃 Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 82% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 981 cevap paylaştı. Ben hep alıyorum sonra veriyorum mutlu oluyorum kadınsı 1 1 Yorumla Flankes1 1 ay 🤦🏻😂 ne mutlu sana ne diyeyim ki 😂 Yorumla
frambuazlıçilek Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. oyle bi soru ki her yone cekilebiliyor hshs. hayır yok 1 4 Yorumla Flankes1 1 ay Çekenin elinde kalır 🤦🏻😂 Yorumla frambuazlıçilek 1 ay ben asla cekmedim ahsjs Yorumla Flankes1 1 ay İnanıyorum sana 🤦🏻😂 Yorumla frambuazlıçilek 1 ay ehehehhs🍽️ Yorumla
Sereynaz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Hayır, hiç kimseyle öyle bir derdim yok. Enerjimi birileriyle çekişmek yerine kendi işime ve gelişimime harcamayı daha mantıklı buluyorum.💅 1 0 Yorumla
Wzero Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 438 cevap paylaştı. Alıpta vermediğim değil ama veripte alamadığım çok oldu 😅 2 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Benim yok ama nedense benimle alıp veremediği olan birileri var o kendini biliyor 🤣 1 0 Yorumla
İbrahimbarann Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı. Akıl veremediğim yok da aklı olmayan çok 1 0 Yorumla
AslıBalkan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Eskiden öyle biri vardı, ne versem yetmez ne alsam içime sinmezdi. 1 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Alıpta veremediğim çok oldu 😅 ama başka şekilde anlaşmaya çalışıyorum 😅 1 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. bu nasıl bir soru tövbe tövbe 🤦🏻♀️ 1 6 Yorumla Flankes1 1 ay Nasılmış 🙃 Yorumla wkertenkele 1 ay şaşırtmalı😂 Yorumla Flankes1 1 ay Tüm sorularım şahane bence 🙃 Yorumla wkertenkele 1 ay halka sormak lazım🤭 Yorumla Flankes1 1 ay Ben beğendikten sonra halkın canı cehenneme 😏😂 Yorumla wkertenkele 1 ay Ahahaa manyak 🤪 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Var , kardeşimin karısı 🤣 1 5 Yorumla Neoldubilmiyorm 1 ay @flaneurx kanım dondu Yorumla Flankes1 1 ay 🤦🏻😂 neden neden Yorumla flaneurx 1 ay Niye dondu ne alaka Yorumla Neoldubilmiyorm 1 ay Cok pardon erkek sandim seni Yorumla flaneurx 1 ay Yok ben görümceyim canım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Evet var engelledim fake harunu 1 5 Yorumla Flankes1 1 ay Fake mi 🤦🏻 özüne dönmeyecekse o şekil takılsın bence LGBT bireyi Yorumla Cevap sahibi 1 ay İki fake meme koymus abazanları kendine cekmis 😂 yazık ama bunlar oldugu sürece abazalar bitmeyecek Yorumla Flankes1 1 ay O da bi şey mi 🤦🏻 ben görüşte iki abazanın kız düşmeyince gel biz özelde seksting yapalım deyişine şahit oldum burada 🤦🏻 sınır tanımayanlar var Yorumla Cevap sahibi 1 ay Yuh ya utanma da yok bunlarda 🤦♀️ Yorumla Flankes1 1 ay Yok annem yok 🤦🏻 Yorumla
Gldn207208 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok şükür kimseye borcumuz yok. 1 0 Yorumla
Ayağakalkınefendiler Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Almadan vermek Allah'a mahsus. 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Yok kimse. 1 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 997 cevap paylaştı. Yok ama benle olanlar olabilir ve umrumdada degil 1 0 Yorumla
m Zemherinaz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır Yok 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mümkünse ne alalım ne verelim dediğim insanlar var, onlarla da muhatap değilim.
Veripte alamadığım oldu
Aldim verdim ben seni yendim
Alamazsın veremezsin sen beni yenemezsin
dedik konu kapandi:)))
İlk okul çağına gittim geldim 🙃
Ben hep alıyorum sonra veriyorum mutlu oluyorum kadınsı
🤦🏻😂 ne mutlu sana ne diyeyim ki 😂
oyle bi soru ki her yone cekilebiliyor hshs. hayır yok
Çekenin elinde kalır 🤦🏻😂
ben asla cekmedim ahsjs
İnanıyorum sana 🤦🏻😂
ehehehhs🍽️
Hayır, hiç kimseyle öyle bir derdim yok.
Enerjimi birileriyle çekişmek yerine kendi işime ve gelişimime harcamayı daha mantıklı buluyorum.💅
Alıpta vermediğim değil ama veripte alamadığım çok oldu 😅
Benim yok ama nedense benimle alıp veremediği olan birileri var o kendini biliyor 🤣
Akıl veremediğim yok da aklı olmayan çok
Eskiden öyle biri vardı, ne versem yetmez ne alsam içime sinmezdi.
Alıpta veremediğim çok oldu 😅 ama başka şekilde anlaşmaya çalışıyorum 😅
bu nasıl bir soru tövbe tövbe 🤦🏻♀️
Nasılmış 🙃
şaşırtmalı😂
Tüm sorularım şahane bence 🙃
halka sormak lazım🤭
Ben beğendikten sonra halkın canı cehenneme 😏😂
Ahahaa manyak 🤪
Var , kardeşimin karısı 🤣
@flaneurx kanım dondu
🤦🏻😂 neden neden
Niye dondu ne alaka
Cok pardon erkek sandim seni
Yok ben görümceyim canım
Evet var engelledim fake harunu
Fake mi 🤦🏻 özüne dönmeyecekse o şekil takılsın bence LGBT bireyi
İki fake meme koymus abazanları kendine cekmis 😂 yazık ama bunlar oldugu sürece abazalar bitmeyecek
O da bi şey mi 🤦🏻 ben görüşte iki abazanın kız düşmeyince gel biz özelde seksting yapalım deyişine şahit oldum burada 🤦🏻 sınır tanımayanlar var
Yuh ya utanma da yok bunlarda 🤦♀️
Yok annem yok 🤦🏻
Çok şükür kimseye borcumuz yok.
Almadan vermek Allah'a mahsus.
var çok şükür ama az kaldı
Yok kimse.
Yok ama benle olanlar olabilir ve umrumdada degil
Hayır Yok
Kimse umrumda değil
Herbokolok olan kim varsa alıp veremm
Yoooo
Yok ya